Kocken

Idag köpte vi ett nytt kök...inte till oss stora utan till den lille.
Han lekte som en galning med ett likadant kök hos kompisen Filippa för två helger sedan och när vi såg att de hade sitt lilla kök ute vid det stora så härmade vi efter. Något man kan leka tillsammans med samtidigt som man lagar mat...så det ska bli spännnade att se om det blir lika kul hemma som hos andra..:)


Kameran är inte riktigt poppis hos köksmästaren.
 



Välkommna på en go middag av lillkocken!


blommor, man tackar

Idag kom det ett blomsterbud med denna fina blomma. Man hinner rulla igenom en heldel olika alternativ på avsändare innan man får upp pappret....tror det eller ej men jag hann faktiskt komma på vem som varit så snäll och skickat dem innan jag såg lappen. Bilfirman vi köpte nya bilen hos. Tar det som att de gjorde en bra affär med oss...:) 
Eller är det så att lite blommor kanske gör att vi om sådär 20 år...när det är dags att köpa en ny bil igen, åker till samma bilfirma :)...
hehe...trevligt med lite blommor iallafall...  




och för er som inte sett den lille Vengan än så är det nu en lite kortare, lite mörkare men lite nyare bil jag kör. Går som en klocka på småvägarna till jobbet och att parkera blev helt plötsligt mycket lättare. :)

Trevlig torsdag! 



min stora säng


Här kommer en bild till er som vill se Theodores nya säng! Liten kille har blivit en stor kille!


h


mera jul...

minns julen 2011 i lite bilder...


Tack tomten för alla julklappar!



KusinLigan








Syskonen Gisslander







Tack för alla fina julklappar!!


Gott nytt år!

Nu är 2012 här!
Det va såkart inte det bästa slutet på året då mormor lämnade oss ifredags men året har innan det hände varit otroligt kul.
Nu är det bara att tuta och köra så springer antagligen detta år förbi lika fort som det förra..men jag är helt övertygad om att detta kommer bli lite bättre än något annat år...vi som hänger med få se :)

God fortsättning på er alla och vi önskar er alla ett underbart 2012!



Nyårsgänget! + hon bakom kameran.




RSS 2.0