Lång promenad på 70 väg

Idag skulle vi in till Ängelholm för besök hos BVC och för att vara lite miljövänliga tog vi bussen. Det va första gången Theo åkte buss och eftersom han inte vaknade under turen så kan man tolka det som att han tyckte det va riktigt trevligt att åka buss!

Innan besöket blev det en snabb fika hos tjejerna på Espresso House, där vi även passade på att ta denna fina bild..Allt ljus på kanelbullen. Jag vet ju om att EH´s kanelbulle är go..men inte lika go som min Theo kan jag lova..så idag fick han vara bullen med allt ljus på sig..
När vi sedan hade varit på besöket tog vi beslutet att gå hem. Något som vi aldrig tidigare testat oss på, men det gick faktiskt hyfsat bra. För er som inte känner till vägen är det en lååååång, smal och rak 70 väg...man kan tro att den aldrig ska ta slut, men det gör den....tyvärr är det ingen gå/cykelväg brevid, utan man får gå på vägen och ibland i diket. :(

Det tog ca 40 minuter ifrån den lilla Ica butiken som man kommer till först i Ängelholm och 1 timme ifrån Stortorget. Perfekt runda tycker jag..men det hade underlättat om alla bilar körde i 70 km/h och inte i 90 km/h...Men jag vet ju själv hur det är..man gasa gärna på lite extra på vägarna...men nu framöver ska jag alltid köra i högst 70 när jag kör på denna väg..oj, eller såklart på alla 70 vägar menar jag..
Efter lite regn, en heldel blåst och när ett antal bilar, lastbilar och bussar kört om oss va vi hemma igen. Trötta och nöjda med vår lilla utflykt ska vi nu börja laga en kyckligpaj tills pappa Martin kommer hem..och nu hör jag att det inte bara är jag som är hungrig utan även en liten Theo så det blir nog till att amma först och sen göra paj. :)









Bilder från helgen hos Anni


Jag och lilla Zorro..

Bilder från helgen hos Anni


Anni och Adolf...

Bilder från helgen hos Anni


Madde och Theo

Madde kollar rumpan..


Madde med lille Harly och Enok.

Godisfrossssa


Tjejgänget


Jag,Madde och Anni

Theo och mamma myser


myspys

Helgen hos Anni, sovmorgon och dopmöte..


I Helgen har jag, Theo och Madde varit hos Anni i Järnforsen. Järnforsen ligger mitt i skogen i Småland. Så det tog en liten stund att köra dit, och tyvärr tog det ännu längre då jag körde fel, men som tur va kom vi fram tillslut. Theo verkligen älskar att åka bil så det underlättar ju när man är iväg.
Väl framme hos Anni blev det en riktig godishelg, dvs. att vi äter så mycket onyttigt vi kan och sen få dåligt samvete dagen efter. I Vanliga fall brukar det ju bli lite alkohol också, men eftersom jag ammar så blev det bara ett glas vin för min del.
Eftersom det va jätte längesen vi träffades alla tre så blev det mycket tjejsnack och egentligen räcker inte en helg till, så vi bör nog ses snart igen....Ska försöka få hit Anni någon helg framöver, hon har ju inte varit här i huset och hälsat på än, framåt jul kanske.
Helgen försvann iväg väldigt fort vilket tyder på att vi hade väldigt kul. Som tur åt vi inte bara godis, utan va även ute och gick två härliga rundor för att förbränna lite av allt gott som vi satt i oss och sen blev det lite matlagning (Madde och Anni lagade mat, jag lyckades alltid sitta och amma när det va dags att fixa maten..hehe) och sedan blev det mycket "bara sitta och umgås tid"..som va det bästa!!

Madde som läser min blogg vet att jag brukar ha sovmorgon på söndagarna..och underbar som hon är, kom hon in kl. 8.00 och frågade hur jag och Theo hade det. Theo hade precis ätit och jag försökte få honom att somna om igen, eftersom jag va såååå trött. (hade sovit halvdåligt hela natten.) Snäll som Madde är sa hon: Jag ta honom en stund så kan du sova lite till. Och jag är säker på att jag somnade innan hon hann stänga dörren in till rummet. Jag vaknade sedan med ett ryck och kollade på klockan. Oj, då va hon 10:30..och jag vet ju att Theo blir riktigt arg om han inte få mat varannan timme. Så jag hoppade upp som när man försovit sig och snabbt ut till tv rummet där Theo och Madde satt och lekte i soffan..Hur glada som helst båda två! Madde hade fått honom att somna om en stund och sen hoppat, lekt, myst, bytt blöja och allt sånt...Och jag hade sovit som en stock och blev nu hur pigg som helst!! Så Tack Madde, du är en min ängel och Theos bästis!

När klockan närmade sig 21.00 var vi hemma på Trossvägen igen. Theo som inte badat på några dagar va tvungen att ta ett bad..så det blev ett sent dopp innan det va dags att krypa ner i sängen igen..Martin och jag satt uppe lite längre för att planera dopet, då vi hade dopmöte med prästen nu på morgonen..
Även det gick jätte bra! En mycket trevlig präst och ett spikat program tyder på att dopet kommer bli kanon bra! Så nu ska jag börja planera lite inför det. Alltid är det något, men det är ju tur när man "bara" är hemma om dagarna...fast först ska vi ta en promenad med Sara och Emelie..för nu har solen tittat fram mellan regnmolnen.


Vaniljbullarna

Då är bullarna färdiga, inte vackra, men desto godare!

Idag har det mest inte hänt någonting..bara bakat och kört Madde till tåget...
Det tar ju en liten stund att baka när man har en liten som vill busa, äta, sova, bajsa och skrika, men har man hela dagen på sig så va det inga problem..Så nu är jag rätt glad övar att dagen börjar gå mot sitt slut så jag kan lägga mig framför tv:in och ta det lugnt. Lillebror Henke ska komma lite senare så det är bäst att jag vilar upp mig lite innan så jag orkar vara upp kl: 21.00 när han kommer...:)
Imorgon åker jag och Theo + Madde till Anni i skogarna i Småland..Ska bli så kul att träffa min lilla prinsessa! Va alldels för länge sen nu..Så innan det är dags för tv:in ska det packas....höll nästan på att glömma av det..Tur att man kommer på sådana viktiga saker när man bloggar...hehehe..Ha en bra helg alla!



Vaniljbullar.

Theo bakar....


Hur stor som helst!

Idag har Theo testat att sitta i matstolen. Hur kul som helst, nu får man ju vara med och se allt, så det kan ju inte bli bättre..:) Jag funderar på hur fort han växer egentligen.....




Våra äppelpajer

Så här fina blev våra äppelpajer ikväll..min iallafall, Maddes som är till höger ser mer ut som en köttfärspaj..:) Men goa va dem kan jag lova..


Tröstkaka


Min kaka för att bli glad efter det dystra beskedet..Gott va!

Ute en sväng i Helsingborg

Idag har Martin åkt iväg på kick off med jobbet så då passade jag och Theo på att åka och shoppa lite..Vi tog bilen till IKEA för att börja dagen med att äta lite köttbullar till lunch. Vi åkte sen vidare ner till Helsingborg för att kolla om någon kunde laga vår kamera som tyvärr har gått sönder..Men det verkade inte gå så bra, utan det skulle kosta lika mycket som att köpa en ny, så där rök 3500 kr bort i onödan. Så tråkigt...Men utan kamera går ju inte att leva....Så det är bara att bita i det sura äpplet och åka och köpa en ny inom kort!
Men med det dystra beskedet i huvudet gick vi och tog en fika istället :) Som ni ser på bilden här nere vad det ingen som hängde läpp, utan med lite te och en kaka (som vanligt va det bara Jag som åt kaka) blev vi glada igen..

Madde bor ju hos oss på torsdagarna och med inget undantag denna vecka, så nu sitter vi här hemma och har ätit gott och ska snart kolla på Idol. Sen blir det nog också en liten äppelkaka till dessert när lyxfällan börjar....

Funderar på hur Martin har det, antagligen rätt bra, efter att ha bubblat, fått massage, ätit gott och nu dricker en massa öl..kan man nog inte ha det sämre...Man jag tycker ändå att jag här hemma har det minst lika bra, jag har ju Madde och Theo..! Hur mysigt som helst! Imorgon ska vi se om vi inte ska försöka baka lite vaniljbullar, ska bli spännande, för det kan sluta hur som helst...:)

 

Madde och Theo..


Cajsa och Theo på trav i Halmstad


Underbara bilfria dag

Åhej vad det regnar just nu..tur att man är inne...

Vad ha hänt idag då? jo, det har varit en bilfri dag, dvs att vi bara har varit hemma :) På förmiddagen tog jag och Theo en promenad i blåsten..Vi gick vår nya runda som de andra mammorna har visat oss, skönt att slippa gå på de "stora" vägarna. När vi gick där i skogen blev jag faktiskt lite sugen på att ut och jogga så rundan måste gjort ett himlans bra intryck..:). Men innan det ska joggas måste jag köpa en ny sportbh och nya jogging skor, så det lär nog dröja innan jag kommer ut, men det känns skönt att viljan börja tränga sig på...

Nu på eftermiddagen har det blivit en fika med Sara och Emelie..som tur va gick vi aldrig ut och gick..för då hade vi blivit väldigt blöta...
Nu är det snart kvällen och Martin borde komma hem när som...:)




Sketgo, som vi säger..



Hur glad som helst när vi är i Halmstad och hälsa på...

Theodore och Farmor!


Fika i Halmstad



Theodore och pappa Martin är och hälsa på Farmor i Halmstad en SOLig söndag!

Tisdagsmys med Alice och Matilda

Idag har Alice och Matilda ifrån Halmstad varit här och hälsat på. Eftersom vädret va som det va, så blev det till att stanna inne och leka nästan hela dagen. Och Alice som snart är två år är i en riktigt härlig ålder, mycket bus i den lilla flickan kan jag lova....men när hon skulle leka med Theo va hon jätte duktig och tog det jätte försiktigt. Smart och duktig tjej! Som sin mamma...:)
Som tur va kom solen fram på eftermiddagen, så då blev det en tur ut till lekplatsen, för att leka bort allt det gottiga som vi lyckats få i oss under dag..:)





 


Trött, trött och lite hungrig..

Oj, va trött jag är idag. Det har varit fullt upp sedan i morse. Jag och Theo steg upp tidigt, då Theo va hur pigg som helst. Sedan gick vi ut på en promenad med mammorna och bebisarna i vår lilla by, fem barnvagnar och en hund på rad längs vägkanten vissa stunder...men inne på skogsstigarna blev det lite mer prat :) Eftersom Martin va ledig idag blev det en mysig frukost tillsammans när vi kom hem, men sedan blev det brottom för att hinna in till babymassagen på BVC. När vi kom hem hjälpte jag Martin att plocka in alla utemöbler för nu är ju tyvärr sommaren slut. Kändes lite vemodigt för det känns ju som om vi nyss satte ut allt. Men det inget att häng läpp för, utan tiden går ju så fort så snart är det dags att ta ut allt igen...Vi får se framemot vintern nu istället...hösten är bara nått som man springer igenom enligt mig..så jag väntar in vintern nu med glädje. :)

Nu kom Winnerbäcks nya låt på radion...oj,oj,oj va den är bra..får nog ta tag i det där med att åka och se honom nu när han är ute på sin turné. Får leta upp någon som vill följa med bara...Sugen?

Men nu är det nog dags att börja laga mat för nu är det ju ett tag sen vi åt frukost och huvudet börjar värka rejält…tror kära sambon har planerat för lax..så jag ska försöka få igång det hela med att gå ut i köket och skala lite potatis...:)


Fullspäckad söndag.

Söndag, söndag vilken härlig dag vi har haft! Idag blev det en tripp till Halmstad som började hos Farmor Inger. Meningen va att Inger skulle hjälpa mig att sy Theos gardiner, men det slutade med att tyget ligger kvar där jag la det när vi kom dit. För vädret tyckte inte att vi skulle sitta inne och sy så Inger skulle fixa det en annan dag. Tack, tack säger vi!
Istället satt vi på balkongen och kollade på gamla kort. Hur mysigt som helst att se Martin när han va liten...Efter att vi hade ätit upp oss rejält på Ingers goa kakor och ännu godare bullar åkte vi vidare för att träffa Mormor Birgitta och Morfar Bo på travet.
Vi hade sätt framemot en solig travdag men när vi väl kom till travet kom även regnet, så det va ju inte så kul. Men det spelade inte så stor roll för det va ändå så trevligt att träffa familjen. Kusin Cajsa va också med och hon hade köpt massvis av fina kläder till Theo så det va roligt. :) Han fick en jätte go overall som vi hoppas vi kan använda snart, men först måste det bli några grader kallare bara.

Väl hemma igen blev det att lägga sig i soffan och ta det lugnt. Först "Ensam mamma söker" och sen en film med lite popcorn och ännu mer Inger bullar.
Imorgon blir det full rulle igen med babymassage och barnvagns race. Hur kul som helst!

Bilder ifrån dagen kommer inom kort....


Fågelskådare eller solare

Idag gick jag och Theo ner till havet och satte oss för att njuta av det fina vädret. När vi kom ner till ön som stranden ligger på va vi inte ensamma. Jag fick för mig att det skulle vara fler som vi där, solare alltså, men så va inte fallt....längs med hela stranden stod det minst 50 fågelskådare..:) Det va kikare, gröna naturbyxor och termosar överallt! Vi slog oss ner såklart och njöt av solen, samtidigt som vi fick en trevlig lektion om fåglar...

Men sen när Theo började vakna tog jag ett snabbt beslut om att gå hem, för jag tror inte de andra hade uppskattat en hungrig skrikandes bebis som skrämmer bort alla de unika fåglarna. Och jag kan ju gå ner till ön i morgon igen och titta på fåglarna, men det är ju inte lika lätt för dem som hade åkt hela vägen ifrån Växjö, så jag tyckte jag kunde anpassa mig denna soliga dag.....

ToaBild

Inne på bebistoaletten/amningsrummet på Familia har dem världens finaste väggar! Idag blev Theo helt såld på alla färger! Han kunde inte släppa blicken en minut och hade nog kunnat bosätta sig där, det enda som saknades va lite härlig musik..typ..lilla snigel eller en bamse låt..(Så det är ett tips till dig Marika om du läser detta...Lite musik skulle göra rummet ännu bättre!)



Fredagskalas




Idag firade vi att Theo fyllde 2 månader! Detta med en go muffins på EH ute på Familia med Isabelle. Tyvärr har det kommit en ny muffins till sortimentet som passar mig perfekt. Inte alls kul när målet är att gå ner i vikt och inte upp...:) Men ibland måste man ju fuska lite..och idag firade vi ju!

Att träffa Isabelle va trevligt, hon har flyttat upp till Stockholm precis, så det gäller att passa på att träffas när hon är hemma på besök nu förtiden. När vi satt där och njöt av muffisarna så stannade vakten Anders till också...Alltid trevligt att höra lite Anders snack..:)

Efter att fikastunden va slut begav vi oss till härlig hem/EM... och oj, va mycket fint dem hade där! Men idag blev det bara ett jätte fint tyg som ska bli gardiner till Theos rum. Så nu ska det bara sys också. Det är ju tyvärr inte min grej direkt, så Farmor Inger har lovat att hjälpa oss, och tur är det! För vill man se på mina sykunskaper kan man kolla in våra gardiner i köket..för det första är dem uppochner och sen ligger det stenar i botten för att hålla dem någorlunda raka, då jag har sytt snett..Så nu är det färdig sytt för min del..men jag kan ju hålla nålar och klippa lite när Inger syr. :)

Efter en lång dag ute på fikakalas och lite shopping kom vi hem trötta och hungriga.
Men nu är allt det åtgärdat!
Theo sover, jag och Martin har ätit gott och öppnat en flaska vin. Efter ett glas känner jag att ögonen snart kommer att slockna även på mig..:)

Imorgon är det en ny dag och då blir det nog till att klippa gräset och vara UTE hela långa dagen!


Babycafé

Premiären är över! Nu har vi varit på babycafé för första gången, en lagom skara på sju barn med mammor. Hur roligt som helst! Fem av barnen bor här i Utvälinge så nu är det fullt hålligång med barnvagnsträffar osv.
Speciellt kul va det att lilla Emelie och Sara kom, eftersom Emelie är lika gammal som Theodore och mamma Sara i samma ålder som mig har vi mycket att prata om. Fick tex höra att dem hade hela trädgården full med äpplen, så det blir nog en runda bort och plocka lite i veckan. (som vi så gärna fick göra).

Efter att ha sjungit, hoppat, dansat och lekt i 2 timmar somnade Theo som en stock och nu så här några timmar senare på dagen är han fortfarnade trött.:) Det tar på krafterna att träffa så många nya ansikten. Men kul hade vi och vi ser redan framemot nästa gång!


Härliga Höganäs

Idag va det dags för att åka till fotografen för att ta kort till Helsingborgs dagblad. Efter en lång väntan blev det äntligen vår tur och fotografen visst verkligen hur man skulle få de små att skratta. Theo va trött och hungrig efter all väntan men väl inne vid kameran åkte leendet på och det tackvare fotografen och hans hjälpredare. Men de är ju såklart vana, för gud va många små barn det va där.
När vi satt och väntade på vår tur träffade vi på en annan mamma med sin lilla tjej, Emelie, det visade sig att dem bara bodde några hundra meter ifrån oss och att Emelie bara va en vecka yngre än Thedore! Ett roligt sammanträffande!

Efter fotografen tog vi en sväng till Höganäs. Oj, vilken by/ort/stad! Jag har faktiskt aldrig varit inne i centrum tidigare, men det va hur mysigt som helst. Små trevliga butiker med lite allt möjligt och speciellt två stycken härliga barnaffärer. För tillfället är det ju köpstopp på barnkläder för min del, då Theo måste hinna använda dem han har. Men två par strumpor köpte vi iallafall..med halkskydd och en storlek förstora..så det känns okay. Och som han hoppar i sin hoppgunga nu på dagarna så kommer alla halksockar att slitas ut snabbt!

Vi hann även med en lunch på en trevlig uteservering. För vädret va perfekt. Sol Sol sol...
Sedan blev det att åka hem för att börja med fiskgratängen som vi precis har avnjutit framför idol(som vanligt)!

Men att åka tillbaka till Höganäs kommer vi göra snart igen, för somsagt Oj vilken skön by/ort/stad eller vad man nu ska kalla det. :) bättre än jag hade kunnat ana..Hehehe





Mysdagen



Efter bara 30 minuters tupplur är det dags att mysa igen. Kan man ha det bättre? Kanske ska ha mysdagar hela veckan? Men det finns kanske en risk att vi blir lite osociala då, så det är nog bäst att vi gå till babycaféet, fika med Isabelle på Familia och åker och bli fotograferade till HD som veckan är planerad iallafall. :) För allt sådant kul vill vi inte heller missa, fast att vi trivs kalas bra med att bara vara hemma och mysa.

Mys och ännu mer mys

Idag har jag och Theo mysdag..Vi vaknade tidigt för att ha lite skrattfest i sängen men somnade om rätt fort igen efter att pappa Martin åkt iväg till jobbet. Sedan sov och sov och sov och sov vi fram till kvart över 10. Oj, tänkte jag när jag vaknade vad hände här! Vilka slöisar vi är
Men väl uppe tog vi tag i dagen. Lite frukost framför tv:in och sen ut i det vackra vädret. Promenaden blev som vanligt en njutning. Idag träffade vi även på en granne som vi inte hade hälsat på innan, eller granne och granne...Hon bor här i vår lilla by men borta vid fotbollsplanen. Hon hade en stor fin hund och då är ju inte jag den som bara gå förbi..Utan måste ju kolla vad det är för ras, ålder och allt sånt. Både jag och Theo skulle kunna tänka oss en sådan, Vad säger du Martin?  :)
Väl hemma va det dags för mat för den lille i familjen och sen va det mysdags i soffan. Nu efter allt skoj och mys är det dags att ta en tupplur igen..tyvärr blir det bara för Theos del, då jag ska försöka hinna äta, duscha, dammsuga och börja sortera lite papper. Av erfarenhet vet jag att jag nog bara hinner två av sakerna innan han är vaken igen..så då väljer jag mat och duscha så lämna jag resten till kvällen.
Innan den super glada killen i babysittern, börjar övergå i övertrött ska jag ta och lägga honom nu, för annars är det snart hundra tårar och ingen sov ro alls.

Notting Hill

Då har även jag sett hela denna film. Tidigare gånger har jag somnat innan den varit klar, men idag orkade jag hålla mig vaken. och visst är den bra, men inte så bra som alla säger. Då tycker jag nog att ensam mamma söker är bättre..hehe. Tyvärr skrek Theo sig igenom den första halvtimmen på det programmet ikväll så jag missade en heldel. Tror han va lite sur för att vi hade bytt ut hans favourit fläkt, den nya låter ju inte alls lika mycket som den gamla och han va helt klart den ända som tyckte att det va kul! Vi andra i familjen (rättare sagt Martin) lagade mat med glada miner idag, tyst och lugnt runt spisen.....

Godingen!



Theodore sitter i sin babysitter med sina kläder i storlek 68 som han fick av mormor igår.

Fläktbyte

Äntligen ska den gamla fläkten bort och ersättas med en ny som inte LÅTER så förbaskat mycket! Så det håller Martin och Jonas på att fixa med just nu. Själv ska jag slänga ihop en äppelpaj medans lillkillen sover.


Glá efter ett dopp i badet!


Theo på Familia.


Sovmorgon för mamman i familjen..

Då va det söndag idag, men det känns helt klart som måndag här på trossvägen, eftersom martin åkte iväg för att jobba på förmiddagen..Men nu är han snart hemma igen för dagarna blir ju inte lika långa på jobbet när det är helg. (som tur är)
Men innan han åkte iväg fick jag en riktigt härlig sovmorgon. Kl. 8.00 tog Martin med sig sitt täcke, sin kudde och lille Theo ut till soffan och hade lite far och son morgonmys, medans jag somnade om som en stock. Kl. 10.00 vaknade jag pigg och glad och det gör man inte varje morgon kan jag lova! Så tack Martin, det börjar bli en lite återkommande grej varje söndag, att jag får lite sovmorgon, och jag tycker vi bör fortsätta med detta..vad tycker du?!

Men sedan va det upp och hoppa och dra på sig "ut och gå kläderna" för det blev en härlig promenad i det höstliknande vädret. Det blåste, va mulet och graderna låg på ca 15 +....men av någon anledning tycker jag att det är riktigt mysigt när hösten gör entre. För när man sedan kommer hem och sitter i soffan med en kopp varmt te och kollar ut är det riktigt härligt.

En annan liten tokig sak som hände idag va att Theo passade perfekt i storlek 68..Vet inte om Kappahl har små storlekar eller om det är Theo som växer så det knakar..Men i vanliga fall har han ju storlek 62 just nu, men jag är rädd för att alla fina kläder i denna storlek snart är försmå..Så nu blir det att använda kläderna i 62 mycket och byta varje dag för att vi ska hinna använda allt litegranna iallafall. :)

Men som många säger...Ta vara på tiden, för det gå så fort när de är så små. Men hur ska man hinna ta vara på tiden då? Jag njuter varje minut av livet just nu, men tycker ändå att det går alldeles för fort...(redan storlek 68 på min lille kille ju, vart tog tiden vägen när han va i storlek 56?)
Det är bara att konstatera att tiden går för fort just nu..snart är det väl dags för moppen så det bästa är nog att bara vänja sig vid farten och haka på, så välkommen du också att hänga på!!!


Lördag med massvis av shopping

Äntligen lördagskväll framför tv:in! Idag har det varit shopping,shopping och ännu mer shopping så nu är vi alla väldigt trötta! Mormor Birgitta kom igårkväll för att hälsa på. Så idag blev det Familia för hela slanten där det skulle handlas kläder åt mormor till Theo´s dop. Det blev ju såklart inte bara dopkläder utan även en heldel till Theo och tro det eller ej men ävan jag hittade lite roligt till mig själv också. :) 
Theo´s sockar blev nog ändå det allra bästa köpet, ett par Rögle sockar (vet inte om det va ett så bra köp, men det känns ändå bra att han blir lite Röglekille när vi bor så nära..vill inte att han ska bli mobbad i skolan men innerst inne vet vi ju alla vilket lag han har närmast hjärtat!) men de andra sockarna som va ett par halksockar va nog det bästa!! För nu sitter/står han i hoppgungan och slipper vara som bambi på hal is..Nu blir det riktiga hopp! Och det är hur kul som helst ser jag!

Nu börjar klockan närma sig kvällen och mormor har åkt hem till mörka skogarna i Småland igen. Så nu tar det nog en stund tills vi ses igen...
Men med en glad liten skrutt i hoppgungan, en härlig sambo framför tv:in med en välförtjänt öl i handen och en sovandes kisse, är det dags att ta tag i kvällsmaten...Att laga något avancerat la vi ner på vägen hem ifrån Familia, så idag blir det rostade mackor med lite ost och marmelad..Känns ändå väldigt lyxigt med framför allt väldigt enkelt!

Imorgon är det söndag och det är dags för Martin att jobba igen....så då hoppas jag och Theo på bra väder, så vi kan vara ute så mycket som möjligt i trädgården för att få lite frisk luft, det behövs verkligen efter en heldag inomhus som idag! 


Lunch, BVC, Varma hallon, tacogratäng, Idol och gonatt..

Igår blev det en heldag med Madde, Madde är en kompis sen lång tid tillbaka, som nu bor i Helsingborg tillsammans med sambon Simon. :). Vi träffades inne i Ängelholm och började med en god lunch på en blåsig uteservering. Sedan blev det inte helt oväntat en tripp till Espresso House för att inhandla lite varm dryck efter en kall ute lunch. Med raska steg gick vi till BVC och Theodore vägdes och mättes och snacka om att öka fort i vikt! Nu är han inte liten längre, utan en stor go kille, snart uppe i 6500g! Efter att han hade skrattat sig igenom hela besöket somnade han gott i bilen och då passade jag och Madde på att inhandla lite mat plus att jag skulle fixa ihop Annis lilla present som skulle på posten för att hinna fram tills idag när hon fyller år!

Väl hemma blev det att börja lugna ner sig lite och det gjorde vi med varma hallon och glass, hur gott som helst! Lite senare blev det tacogratäng till Idol, sen satt vi alla fyra, jag, Martin, Madde och Theo i soffan och njöt av alla dessa roliga tv program som har börjat nu när hösten står vid dörren. Sen va det dags att säga godnatt men eftersom Madde sov över, så blev det inget hejdå, utan istället: vi ses imorgon sov gott!




Kul att börja blogga

Jaha, då va det dags för även mig att börja blogga lite. Även om det blir hela familjens blogg, så lär det bara vara jag (Ulrika) som skriver.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0