Sicken Helg!


Helgen har varit en riktigt kul helg! Marknadshelg hemma i Bredaryd med födelsedagskalas för lillasyster Helena. Eller lilla och lilla..hon fyllde ju 19 år....:)


Vi började dock helgen med en liten grannfest på fredagen. Grillfesten i byn blev tyvärr inställd pga REGN. Så vi bjöd in två av husen på gatan på lite mat så det blev ändå lite granntid :)

Coolingarna Melvin och Theodore testade att köra radiostyrd Volvo!



Bilder ifrån helgen i Bredaryd:
Stolt kille!


Lillebrors tjej hade skaffat katt..en riktigt söt liten kattunge!



Lite vila behövdes både för den store och den lille....



Födelsedagskalas med godistårta!


Gammelfarmor Greta var självklart med på kalaset också.


Nu laddar vi för en förväntansfull månad med mycket skojigt!
Ha det bra så hörs vi snart igen!


Härliga dagar

Idag är jag och Theodore lediga så då passar vi på att städa lite. Att dammsuga har blivit lillkillens favvosyssla så det tog säkert 30 min innan jag fick låna den och göra klart det sista...men extra fint blev det! 
Annars idag är det en riktigt blåsig dag så innan när vi var ute så blåste vi nästan bort men ändå är det friskt och skönt med lite flygande luft :)




Lite bilder ifrån helgens stora fest. Farbror Micke fyllde 35 år och det firades med grillning tillsammans med nära och kära.
Farmor var såklart på plats för att fira stora sonen och busa med barnbarnen.
Här med småbusarna Alexander och Theodore

och alla 3 kusinerna.



Födelsedagsbarnet/grillmästaren!


Och som vanligt när man är på Pålslyckegatan så bjuds det på en massa god mat och framför allt dessa efterrätter som Ditte antagligen på sitt dessertspråk "bara slänger ihop".....Man skulle nästan bara kunna titta på tårtan för att bli söt...men självklart testade vi den och som vanligt var den kalasgod!




Nu var det en vecka sedan men förra onsdagen var vi en sväng på Helsingborgs djurpark...inget jag skulle besöka igen men man måste ju testa. Lite djur fanns det såklart att se!

och en lekplats med en stor traktor....




Ha en bra onsdag så ses och hörs vi snart igen!


RSS 2.0