I Våra Hjärtan.


Godnatt lilla mormor. Vi saknar dig!
Det är aldrig det rätta att få lämna vår jord men ibland blir lidandet för mycket och det kan då vara dags att släppa taget, så som du gjorde i natt. Nu är du värd en smärtfri fortsättning och jag hoppas att du möter en cykel där någonstans på vägen så du får göra det du gillade allra mest, ta dig en cykeltur.  



Vi ses någonstans någon dag!
Kramar från mig till dig.


Tomtenissar


Julen


God Jul!!


En Stor JulKram Till Er Alla
 önskar vi i Utvälinge




 




GOD JUL!


Äntligen Stjärnfall

Då va det klart, Theodores rum har ändrats och ändrats lite till och från men nu är väggarna färdiga och jag lovar efter dagens slit så byts inte dessa ut förrens han själv är så stor så han kan byta dem...(och betala)!  :)

Vi inhandlade dessa för ca 2 månader sen och sedan har de legat i garderoben och ropat efter tid och vilja. Så idag tog vi tag i det och efter några timmar med lite fula ord, svett och kanske till och med någon liten tår på kinden så är de uppe! Vi blev nöjda och när huvudpersonen för rummet vaknade och kom in i rummet utbrast han med: FIIIINNNT! Så vi tar det som att han va nöjd :)
 

Två väggar är med stjärnor och de andra två är fortfarande vita.



Måste också bara lägga in en bild på hur festfin han va går när vi va på väg in till grannarna Gun och Krister på middag. Han tyckte att han va så fin när han fick visa upp sin tofs och den nya traktortröjan :)

Och vilken god mat vi fick! Höstgrytan till varmrätt va helt fantastisk och efterrätten som va peppakaka med glass är något som ska göras flitigt fram till jul...kanske ska fixa två till ikväll...
Man tinar upp vanlig glass och sedan lägger man det i en pappakaksform med en peppakaka ovanför och en under och sedan bort med formen och i ni frysen igen. Enkelt och Gott!


Ha en trevlig söndagskväll!


Då är julen välkommen både till oss och de som inte tror att tomten ska komma..

Idag tog jag en runda till Väla för att införskaffa de sista julklapparna. Eftersom jag numera jobbar där ute så vet jag vilken hysteri det är där och kommer vara framöver så jag kände att kl:10.00 idag på Väla va tvunget för att sätta de sista klapparna.

I år har vi valt att dra er lite på jullapparna till Theodore och oss själva då han får en massa julklappar ändå och vi vuxna har det mesta vi behöver och istället bidra lite till att fler barn får uppleva en lika underbar jul som vi får göra. Det är alldeles för många barn ute i landet som inte få några julklappar pga av olika omständigheter och när vår kära vän Emmy uppe i Västerås drog igång en kampanj som går ut på att samla ihop julklappar som sedan ska delas ut till barn på julafton som annars kanske inte skulle få några klappar så tvekade inte vi på att hjälp till.
Julklappar är en viktig del i barnens jul och för att deras föräldrar kanske hamnat i en jobbig sits av olika anledningar ska inte få påverka barnens jul så idag inhandlades det lite julklappar som nu ligger på posten och väntar på att få komma till Västerås och till barn som behöver dem!

Tack Emmy för allt du gör....många kommer tacka dig! 

Emmys julklappsinsamling:
Än är det inte för sent att skänka en julgåva till min julklappsinsamling! Insamlingen fortsätter till den 13 december! Jag är så glad att äntligen ha hittat några som kan ta emot julklapparna till barn, det blir Familjecentrum på Vallby som kommer i kontakt med familjer som lever under svåra ekonomiska förhållanden. Även Ungdomsbussen Västerås får ta emot julklappar till ungdomar!
/ utdrag från Emmys facebooks sida


En kan inte göra allt, MEN alla kan göra något! 




 



RSS 2.0