Lite mer ifrån London.

Lite fler bilder ifrån London.


London Eye.
"



"Vår station"


Mitt i jul och folkvimlet.


Pizza och öl. Perfekt fredagskväll.


Vill passa på att tacka mormor, morfar, Cajsa och farmor som va snälla och passade Theodore i lite olika omgångar när vi va iväg. Tack snälla, vi är så tacksamma för att ni kunde ställa upp!

 Nu är det slut för denna gång.
Vi hörs och ses!


London 2012


En härlig helg i London med Lisa och Jörgen! 

4 dagar utan blöjbyte, utan disk, utan jobb Utan bara en helg med goa vänner. Vi hann verkligen med mycket...julmarknad i Hyde park, Madame tussauds, London eye, Harrods, Big ben, centrala London, Notting Hill, god mat och öl och inte minst en massa mumsig fika...:) 


 






Så fina, Lisa, Jörgen och den lille/a plutten i magen.




Tack London för denna gång, men vi blev nog alla lite småkära, så vi ses nog snart igen!
Vi ska bara hinna med några andra storstäder innan....eller det va väl så vi sa?


Bygga torn

Förra veckan va det att pyssla med pärlorna som va det viktigaste och denna vecka är det helt klart att bygga torn med legot som har varit roligast. Undra vad det bli nästa vecka....






Idag har vi varit lediga och då passade vi på att baka lussekatter. Klara på minuten när ringklockan ringde på dörren och Sara och Emelie kom på en fika.





I söndags firade vi såklart pappan i familjen och eftersom han i morgon börjar spela innebandy med gänget på gatan så blev det en innebandyboll och en ny tränings t-shirt. Så nu har vi snyggaste pappan på planen :)

Nyfiken kille som gav paketet...skönt att det inte är så länge till jul...:)
'

Ha en bra vecka alla!


Tåg

En liten tåg runda idag. Alltid lika mysigt!


Det va ett tag sen...

Nu rullar verkligen tiden bra på och vips så är vi inne i november månad. Bloggen kommer lite i andra hand just nu men här kommer iallafall lite härliga bilder i från den senaste tiden.

Badrocken är det bästa "klädesplagget" enligt Theodore. Super nöjd!



Citron är inte lika kul...men testa måste man såklart....


Förr förra lördagen va Mia och Johan här och hälsade på och då är det alltid full fart så när det va dags att äta vid 18:00 såg det ut såhär i soffan.......

På morgonen dagen efter va det upp och leka igen, här med Johan och pappa.



Denna bild kommer nog inte ligga i topp på bästa "fotolista" när han blir större..men efter flera veckor med tanken på att gå och klippa lillfis så tog jag tag i saxen och klippte honom..och såhär blev det...en liten flicka...:)
Men efter en dusch och lite ruffs så kom lockarna tillbaka (även i luggen)

Han som blev klippt såg inte jättenöjd ut först.....

men det gick över fort och får man bara fota lite själv så blir allt bra igen :)

Snygg kamera!


Nu när mörket och hösten smyger sig snabbt på så kommer ju också dessa underbara färger fram ute....trädet på framsidan är inne i en underbart vacker fas...





Idag blev det nästan bara Theodore i bloggen men vem vet nu är jag ledig i helgen så då kanske det kommer något mer inlägg innan veckan är slut!

Vi hörs och ses!


RSS 2.0