På väg till stranden

Roligt möte när vi kom ner till stranden.


Knopparna som försvann

Helgen är över och idag gick det fortare än någonsin på jobbet. Känns som klockan nyss var 07.00 och jag stod där och gjorde den första mackan :)

Nu förtiden är jag ju på Väla och jobbar så igår bjöd jag in till en liten avslutningsmiddag med tjejerna på Familia.
Alltid lika trevligt med lite vin och tjejsnack:)
 


Eftersom det skulle komma lite folk hem så tänkte jag piffa till soffbordet med en höstblomma (som ni ser på bilden). Tycker höstfärgerna är jättefina och älskar denna tid med färgerna orange, grönt och brunt på borden.

Men så gick jag där och valde blomma rätt länge...den skulle ha många många knoppar var min tanke. Hittade en med massor av knoppar :) Nöjd ställde jag fram den på bordet och när jag sedan kommer in igen tappar jag helt och hållet hakan.....
Knopparna var borta och bara en massa gröna pinnar stod upp i blomman.....



Ja, den lille traktorn som Theodore fick av Farmor i fredags behövde visst last. Knopparna passade perfekt på släpet. En lite irriterad mamma sa att så får man inte göra och Theodore kollade lite skyldigt på mig och tog då knopparna och försökte sätta tillbaka dem...Goe lille plutten! Så nu ligger lite knoppar i blomman och några på släpet. Så blev det denna gången...som tur är ser blomman ändå jättefin ut men den kanske inte blommar lika mycket som jag hoppats på.

Trevlig Höstvecka på er!


Kul Dag

Härlig dag!


Hembygdsparken

Idag är det en ledig dag med först ett besök hos tandläkaren för Theodore. Gick jättebra! Och nu tar vi en runda i hembygdsparken med kompisen Emelie.


Sommarminnen

Nu när hösten närmar sig måste man plocka fram minnena ifrån sommaren för att få lite solenergi i huvudet :)

Lite härliga bilder ifrån Rhodos. 4 månaders har det gått men det känns som flera år sedan vi var där.


RSS 2.0