Badkillen

Fika på badet!

Ja, såhär glad är man när det vankas fika i badhuset. Smörgås, banan och russin, kan det bli bättre? Perfekt mellanmål när man har badat och busat i 1½ timme. Nu ska vi bara vila oss resten av eftermiddagen för det tar på krafterna att vara och bada. Ikväll blir det Me and I party för min del och Theodore får en
hemmakväll med pappa. :)




Vi Ses!


Madde,Simon,Halmstad, Håkan,modevisning....


Vilken helg!

Bloggen har fått vila i några dagar medans vi har varit runt hos en massa trevliga människor de senaste dagarna.
I torsdags var vi ju hos Madde och Simon och blev bjudna på en fantastiskt god kasslergratäng och till efterrätt blev det den största chokladkladdmuffinsen jag har ätit. Så stor att ingen av oss 4:a orkade äta upp den....och det säger rätt mycket när både jag och Madde är stora chokladfreek. :)

[Madde fixar maten..]



[En trött men väldigt lycklig Theo! ]
[Han har nämligen fått en "riktig" mobil av Madde som han nu kan ringa med...hur kul som helst...Tack Madde!]




Sedan blev det en tripp till Halmstad i fredags då vi hälsade på farmor Inger och på kvällen blev det inflyttningsfest hos Håkan. Theo fick också gå på kalas fast hos farmor. :) Jag är helt säker på att han hade det minst lika kul som vi hade det, dock missade han Håkans goda kakor, men jag har fjäskat lite för Håkan och hoppas nu på att han ska skicka det hemliga familjereceptet....hehe

[Så här goda såg de ut...]



[2 snyggingar på festen!]



Efter en heldag i Halmstad på fredagen blev det en lite lugnare lördag. Martin jobbade så jag och Theo tog oss ut till Familia där det var modevisning. Jag har aldrig sett så mycket folk på Familia någon gång tidigare ( och då har jag jobbat där i 1 ½ år) så det var väldigt kul! Lönehelg och modevisning med Abba tema gav verkligen resultat! Härligt Härligt!

[Sitta? humm..skulle inte tro det! Så här står jag i vagnen nu förtiden.]


Efter allt detta blev det en lugn familjesöndag med mycket mys, bus, bakning och städning.

Martin tog tag i en massa grejer, tvättning, städning av toaletter, renbäddning av sängar osv. Hur duktigt som helst. Själv var jag nog lite lat igår och gjorde inte alls så mycket som min kära sambo..:(

[Min Bagare]

[4:a olika sorters bullar av en och samma deg! Så kan det gå när det är 2 bagare med i bakeriet. :) Självklart var vi tvugna att provsmaka alla 4 sorter till kvällsfikat och jag kan lova att de var helt OK! ]

[Alla 3 i familjen tyckte att Martins bröd var så goda att de smälte i munnen.
Vilken sambo jag har! Han är bra på det mesta som ni ser :)]


Idag är det måndag igen och denna vecka kommer att gå snabbt! 3½ jobbdag för Martin och sen är det långledigt med en massa spännande saker inbokat. Tex som Maddes 25 års fest på påskafton!! Längtar sååå.....Men än sålänge är det bara måndag och den fördriver jag och Theo genom att bara vara hemma. Vi fixar och trixar lite och nu efter en långpromenad i blåsten så ska vi ta oss en liten fika...kanske en nybakad bulle?!

 Ha det bra i blåsten!


sol och 12 grader varmt!

Ut i friska luften!

Idag är det bara tvunget att vara ute i det härliga vädret. Jag och Theo ska snart ta tåget ner till Helsingborg för att njuta av solen i norra hamnen. Tänkte att vi skulle gå till den stora lekplatsen på gröningen och kolla på alla barnen (antar att det är en heldel där idag), gunga, fika lite och lata oss en stund innan det är dags för en trevlig kväll hos Madde och Simon.

Så ha en fortsatt solig dag med alla dessa varma grader.


Sim sim...

Tjo och sim!


Idag har vi varit på en spännande utflykt till badhuset i Laholm. Alla de tre små busfröna som var med älskade detta badpalats hur mycket som helst. Jag skulle dock tro att alla barn som gillar vatten skulle älska detta ställe. 
  Helt annorlunda mot den vanliga "tråkiga" bassängen här i Ängelholm. I Laholm, som ni ser på bilderna, var det ett helt sago badland. Massa roliga figurer att titta, känna och skatta åt. Rutschkanor, vattenkanoner, till och med en liten bubbelpool för de mindre barnen, fast inte för så små som Theo och hans kompisar. Men kommer man upp i 2 årsåldern kommer man sitta som en kung/drottning i den där lilla söta bubbelpoolen. Allt var verkligen
 helt perfekt!

På förmiddagarna har bara badlandet öppet ( inte de andra bassängerna) så det var bara vi tre mammor med barn i badlandet och sedan en massa äldre damer som hade vattengympa. Ingen trängsel utan hela badlandet för oss själva.  Varmt vatten i duscharna, det är man tyvärr inte van vid ifrån Ängelholms badhus, ingen trängsel i omklädningsrummet, utan som jag redan har skrivit några gånger: Helt Perfekt! :)

Så gissa vilka som kommer åka dit fler gånger?! Utvälinges mammatrio såklart! Kanske att vi kan få med oss ännu fler mammor/pappor med barn efter alla mina lovord om detta ställe.....

Vill också bara tillägga att det endast kostade 25 kr!! Barn under 2 år är gratis så det gjorde
 det inte sämre såklart.

Nu efter en baddag är både jag och Theo rätt trötta så vi ska försöka varva ner lite och mysa till det i soffan en stund. Imorgon är det babycafé gånger 2 så då blir det dans, sång och lek! Hur kul som helst.


[Sara, Lotta och de små simmarna ligger och njuter i den härliga bassängen.]
[ Theo, Leo och Emelie sprang runt som snabba fiskar i sina roliga badstolar. Precis som i gåstolen hemma, fast i vatten, Kan det bli bättre??. ]

[Badlandet med tre olika vattennivåer och med en massa att titta på och leka med]

Ha en fortsatt bra dag!

 Kram baddaren och simfot!


Härliga Utvälinge

Semester!

Inte för att skryta men jag tror vi bor på världens finaste och härligaste ställe..hehe.. Varje gång jag går utanför dörren, om det så är att gå en runda i byn eller som idag cykla en mil, så känns det som att jag är på semester. Detta härliga lugn. Ingen stress! Och vilken utsikt det är längs med vägarna.
Idag cyklade jag och Theo bort till Jonstorp för att köpa lite lök. 30 minuter tog det på ett håll men det kändes som 10, för att cykla och ha havet som ett stort ändå vykort framför sig, gör att det gå som på en räls att cykla. (helt vindstilla idag ska kanske tilläggas :)) Sedan att man hejar på alla som man möter, skulle det hända inne i Helsingborg? Nepp, skulle inte tro det. Så jag är så glad av att bo här ute på "landet" där man hälsar och ler mot alla, äldre som yngre.
Så när jag cyklade hem kändes det som jag var på semester och njöt av varje trampsteg. Väl hemma ändrades den känslan rätt snabbt, då det var dags att laga lite mat och vika lite tvätt igen, men det gör mig ingenting för jag är så glad att jag bara kan öppna dörren och vara på "semester". 

Imorgon blir det däremot ingen semester här i byn utan en liten utflykt till "stora" Laholm! Theo och kompisarna Emelie och Leo ska åka och bada. Det ska bli jätte spännande då ingen av oss har varit på badlandet i Laholm tidigare. Kul Kul ska det bli!

Ha en fortsatt bra dag önskar jag och busungen!


 


Cykeltur nr 1!

Premiärrundan!

Efter en riktig funderare beslutade jag och Theo oss ändå för att ta cykeln in till Ängelholm för att köpa lite potatis och grädde till potatisgratängen ikväll. Det vi fruktade mest inför turen var att regnet skulle komma men det slapp vi och det blev en riktigt härlig premiärtur! 
Theo tyckte det var väldigt häftigt att få sitta och titta på alla bilar som körde förbi men på vägen hem somnade han efter halva vägen och det gick ju bra det också. :) Så tiden in till kullahallen (närmaste affär för oss) tog 15 minuter i medvind och 20 lite tyngre minuter i motvind. När man väl cyklat några gånger och fått lite bättre flås kan jag tänka mig att dessa tider kymper lite grann..hehe

[Ifall regnet hade kommit skulle vi varit väl förberedda!
Theo testade sin nya regnoverall för första gången och den satt som en smäck! Super Snygg!]


Ha en trevlig fredagseftermiddag och kväll!



Gå ut och var glad!


Fred Neil sjunger ”Everybody´s Talking”
och det är vad alla gör
Sjunk inte, sjunk inte ner
gå ut och var glad!
Om du tvivlar, om du tvekar, sitt inte bara där
rör på dej!
Om din dröm har dött, sjunk inte
gå ut och var glad!
Var glad att du lever, var glad att nån annan är där
som kan höra dej, se dej
Var glad att du andas ännu
Var glad att du finns

Gå ut och var glad, din jävel!
Gå ut och var vacker och stolt hela vintern
Gå fort och le genom shoppingcentrat
Du kan om du vill!
Sluta nu, inte sen
Dra ett streck och gå vidare
Livet väntar därute
Gå ut och var glad!
Vad ska du annars ha allt det här till?

/ text från låten "Gå ut och var glad" av Ulf lundell

Sitter och lyssna på denna helt underbara låt med Ulf Lundelll. Drömmer mig bort till sommaren, brottet den 17 Juli, då Lundell stannar till i Halmstad och delar med sig av sin underbara musik. Har dock inte köpt några biljetter än utan måste kolla upp om pappa vill följa med. Någon annan vill väl tyvärr inte följa med men det gör ingenting  för jag och pappa har det alltid så kul på våra Lundellkonsertet så vi går gärna själva. Lillsyrran kanske hänger på också om vi har tur!

Så idag när vädret är som det är så säger jag som Lundell:
Du kan om du vill, så gå ut och var glad, för livet väntar där ute! 


8 månader!!

Stor kille!

Idag fyller Theo 8 månader!!! Hur gick tiden så fort? Antagligen kommer jag att ställa mig samma fråga när han fyller 8 år också men jag tycker nog allt att de sista månaderna har gått i lite för hög fart. Så nu när solen kommer hoppas jag att dagarna blir lite längre....

Dagen till ära blev att fira med en familjedag! Martin har varit ledig så vi har varit ute på en liten utflykt under dagen. Målet var att köpa en ny bilbarnstol till 8 månaderskillen och det fick vi också gjort. En mycket fin sådan. Nu ska den bara installeras i bilen, så kommer Theo sedan att sitta som en kung och kolla ut på alla andra bilar runt omkring, nu när han ser lite mer ut genom fönstret än innan.

[Provsittning i vardagsrummet!]


Nu ska det bli lite hemmagjorda hamburgare och sedan är det dags för en kvällspromenad med mammorna.

Ha en jätte bra kväll!


På besök i grannlandet!

Turen gick till Danmark!

Det blev tyvärr ingen bio av olika anledningar idag som vi hade planerat utan istället tog vi båten över till Helsingör med Madde! Både jag och Theo stod länge och tittade efter Madde vid båtarna och vi kunde inte förstå vad hon hade tagit vägen förrens vi såg en sorts chokladkaka vinkandes en bit bort. Då kom vi på att hon har ju varit i Thailand i två veckor så hon var ju inte en blekfis som vi andra länge utan hade en otroligt fin brun färg. Avundsjuk, nejdå inte alls, jag trivs så bra med mitt bleka fejs! Eller inte.

När vi väl hade hittat henne. :) Tog vi en sväng över till Helsingör. Väl där gjorde vi inte så mycket utan gick mest runt och strosade lite, åt en go (onyttig) lunch och åkte hem igen. Det är det som är så bra med att ha Helsingör så nära. Man kan åka dit och gå i två timmar och åka hem igen utan att det kostar jättemycket. Samtidigt som det blir en trevlig utflykt som man inte gör varje vecka. :) Alltid kul att se något annat än Väla, Familia, Ängelholms city osv....

[Lyckosten Theo fick massa fina presenter ifrån Thailand av sin favvo Madde!]

 
[Och i paketet låg denna snygga keps och massa andra fina kläder (undrar du vad om hänger bakom hans nacke så är det ett par hängslebyxor som tillhör kepsen).]


[Efter en stund på Helsingörs gator blev det lunch...


för oss alla 3 som ni ser...]


Nu är vi trötta efter en lång dag och ska börja fixa lite kvällsmat innan det blir en kväll framför tv:n.
Imorgon är pappa Martin ledig och Theo fyller 8 månader så det får nog bli att vi firar det lite.
Ha en trevlig kväll.


En runda till Väla....

 

Pengar in pengar ut!

Igår la jag ut "min" gamla cykel till försäljning för få lite mer plats i garaget. Tog ett pris som jag tyckte var lite i överkant men eftersom jag inte hade någon brådska att bli av med den så tänkte jag att jag kunde försöka. Hela dagen igår var telefonen tyst, så jag tänkte att det var kanske lite för mycket begärt att få så mycket för den, men vid 9.00 tiden i morse ringde en kille. Han kom sedan en timme senare, provcyklade ett varv runt lekplatsen och sa; Den tar jag! Betalade glatt, packade in den i bilen och körde!
Jag kan lova att jag var riktigt glad. :)
 Visst det handlar inte om så mycket pengar, men att bli av med den så fort och på första samtalet, gjorde att det blev en riktigt rolig affär! Kanske skulle ha tagit mer betalt?! hehe. Nejdå, jag är jätte nöjd men jag kanske borde bli cykelförsäljare.
 Nu är cykeln egentligen inte min, utan jag har lånat den av min lillasyster, så pengarna kommer att åka vidare upp till Småland såklart. Dock kommer jag ta ut en liten "städ och fixarpeng" för arbetet med att förbereda den inför försäljning så jag kommer absolut inte gå lottlös jag heller! 

Efter cykelförsäljningen åkte jag, Sara, Emelie och Theo till Väla för att äta lite lunch. Det känns som det var jätte längesen jag var ute och gick i affärer så det var väldigt kul att gå och kolla på alla nya snygga vårkläder. Jag önskar så att jag hade en massa massa pengar över så man kunde köpa sig en ny vårgarderob.:) Men av någon anledning kommer mina kläder i andra hand nu för tiden så idag blev det Theo som fick en ny snygg vårinspirerad body med ett par limegröna mjukis byxor! Så nu har vi handlat klart för denna vecka.
Imorgon ska jag och Theo testa en ny grej. Barnvagnsbio! Ska bli spännande och se hur det fungerar. Vem vet jag kanske bara kommer se halva filmen men man måste ju prova för att få veta. 

Ha en jätte bra dag!

Kram Cykelförsäljaren och killen med mer kläder än både mor och far ihop.

[Busarna på fiket]


Melodifestivalen

Mellokväll!

Igår var det melodifestivalskväll med Micke, Ditte och David! Alltid lika kul att träffas men igår tror jag killarna hade extra kul då det verkade som att de skulle hitta något slags rekord på att försöka dricka så många nya drinkar som man orkar/hinner på en kväll. Jag och Ditte tog det lite lugnare och la istället vårt fokus på melodifestivalen. :)
Ska man skriva något om själva låten som vann så kan man väl sammanfatta det som att; Annas låt är grymt bra men jag höll ändå på Salem Al Fakir igår...så det är väl lite hugget som stucket.

Idag (söndag) blir det en rätt lugn dag. Martin ska iväg och jobba om en stund och Theo har blivit förkyld igen så jag tror vi hoppar att cykla, för det känns inte helt bra att sitta i den kalla vinden, när man är lite kass i näsa och hals. Men vi tog en sväng igår när vi fick hem cyklarna och det var hur kul som helst så nu måste våren komma så vi kan cykla och cykla och cykla!!




Martin och Micke med en av alla fina drinkar som de hann med under kvällen
 här med champagnedrinken!


En stor mage och bara några veckor kvar tills Theo får en kusin till, spännande! :)

Lite sur? Nejdå bara fokuserad på att spela rätt!


Ha en skön söndag så hoppas vi på att solen spricker igenom så vi alla får lite sol på oss!


Våren är här...

Nu är våren här- För vi har köpt nya cyklar!

Idag är jag världens lyckligaste tjej! Det känns ungefär som när jag fick min häftiga röda mountinbike på julafton någon gång på 90-talet. Skillnaden nu är att jag sparat ihop pengarna själv och istället för en häftig röd blev det en svart damcykel med barnsits där bak. Inte lika häftigt som den där julaftonsmorgonen men minst lika glad kan jag lova att jag är! Nu känns det verkligen som att våren kan komma för nu är familjen Rasmusson/Gisslander redo att ge sig ut på vägarna! Cyklarna ska hämtas imorgon och jag ser helt klart framemot premiärturen imorgon eftermiddag, sedan får vi se om jag sover i garaget ute hos min nya älskling eller om den får komma in i sovrummet, för jag kommer nog att ha lite svårt att slita mig i från den....hehe


Theodore kommer att sitta som en kung bakom mamma och pappa på cykelturerna. Snygg blev han också som ni ser i sin nya hjälm!
En som inte blev lika snygg var en trött mamma i hjälm men självklart blev det hjälmar för både mor och far också. För huvudet ska förhoppningsvis hålla i många många år till!



Måste också lägga upp denna otroligt snygga bild på min underbara sambo, som jag tog i förmiddags, innan han åkte till frisören och klippte bort allt sitt långa hår.:)


Ha en jätte bra helg!


Babycafé hela dagen lång!

Sjung och var glad!

Idag har det varit babycafé för hela slanten. På förmiddagen var vi i Välinge som vanligt och sen hann vi bara hem och äta lite så tog vi oss in till Ängelholm och testade ett nytt babycafé! Inte nytt nytt utan nytt för oss.
Väldigt trevligt var det! Theodore trivdes som en kung!

På första stället var vi bara 5 st och det är ju väldigt lungt och behagligt, man hinner prata med alla och så, men sen i eftermiddag var det 18 barn! Ett riktigt håll i gång. Att prata med alla fanns det inte möjlighet till, så jag och Theo höll oss till några stycken, men spännande var det helt klart!
Theodore var väldigt nöjd med beslutet på att åka dit, han satt och lekte intensivt med alla de nya leksakerna. Det såg ut som att han inte hade sett leksaker innan.
 Alla de andra barnen åt mellanmål efter sångstunden men Theodore satt som en kung på golvet och lekte glatt med alla leksaker, så när det tillslut bara var vi kvar, så fick han så snällt släppa sakerna och packa sig in i bilen. Hade jag lämnat honom där på golvet kan jag lova att han fortfarande hade suttit där nöjd och lekt med alla de nya leksakerna. Konstigt att det kan vara så roligt med alla andras leksaker. :)

Nu sover han dock väldigt gott efter att vi har kommit hem och fått i oss lite mellanmål. Så dagen har nog varit lite slitig, många nya intryck, mycket sjungandes, hoppandes och lekandes....men väldigt kul
 både för mig och Theo!

Och om någon har läst förra blogginlägget så kan jag meddela att klockan 07.00 tränade jag inte. Vaknade med känslan av en taggtråd i halsen och neddragna rullgardiner för ögonen kl 06.00. Men med en väldigt pigg son vid samma tidpunkt så blev det till att stiga upp ändå, men när Theo lekte med leksakerna, passade jag på att sova ikapp en halvtimme. Så någon träning blev det inte utan istället ser jag det som en vilodag och tar nya tag inför morgondagen!

Ha en fortsatt bra dag!


Lång, tung men trevlig eftermiddagspromenad!

Skitigt!

Ja, det kan man lungt kalla det, skitigt alltså. Jag och Sara tog med oss våra små charmtroll ut på en härligt skogspromenad tidigare i dag på eftermiddagen. Vi skulle bara gå till "utot" en plats där vi brukar vända och gå hem, men idag vände vi aldrig, utan tog en extra sväng på 1 mil förbi ICA inne i Ängelholm. hehe. Och det var ingen torr stig vi gick på utan mer ett gyttjebad till väg. Så nu sitter jag här med träningsvärk i benen efter 3 timmars powerwalk i terräng!
Trevligt var det iallafall och även om vi går i tre timmar blir det aldrig tyst utan vi har alltid något att prata om och det känns verkligen härligt. Sedan behövde vi idag aldrig fundera på om vi skulle ta en bulle till fikat, för fika hann vi inte med idag, utan det blev en lång promenad istället! Perfekt när vi nu båda två försöker hålla igen med sötsakerna.

Kameran kom tyvärr inte med på promenaden, annars hade vi nog kunnat fånga många roliga bilder i leran, men här kommer en fin bild på Theos lilla lerhög till vagn, när vi kom hem!



Väl inne visade det sig att de små fossingarna hade blivit lite kalla så då blev det att sätta på sig de goa fårskinnstofflorna!



Sedan blev det såklart lite mellanmål och bus i matstolen innan det var dags för att fixa lite mat tills pappan i huset kom hem.



Några timmar senare:

Nu är det kvällen och Theo sover sedan någon timme tillbaka och just i skrivandes stund så sover faktiskt min andre lille älskling också. Rätt gott också verkar det som eftersom han inte vaknade av blixten. :)



Nu är det nog bäst att precis om resten av familjen gå och lägga sig för imorgon är det dags för babycafé och helst ska jag stiga upp och springa på morgonen också men efter promenaden idag så kanske det räcker med lite magövningar istället. Vi får se hur det ser ut imorgon kl 07.00....antagligen sover jag vidare och "glömmer bort" vad som ska göras på onsdagsmorgornarna.  

Sov gott!


27 årskalas!

Mannen i huset har blivit ett år äldre!

I lördags hade vi födelsedagskalas för den lite äldre killen i huset. Gammal kan man inte kalla honom men att han närmar sig 30 med stora steg kan man dock säga. En massa presenter fick han såklart och det blir man väl aldrig för gammal för!? (hoppas jag iallafall). :)



Lite presentöppningshjälp fanns det på kalaset. "Lille" David, som väldigt snart ska bli storebror, hjälpte gärna till.
Min och Theos present kom in såhär:


En skottkärra slår man inte in så lätt så den fick rullas in istället.

Även Theo fick en fin present av mormor och morfar fast att han inte fyllde år. Vissa har det bra! 
En super snygg regnoverall.
Så nu väntar vi bara på att snön ska försvinna så vi kan gå ut och gunga.
 



Nu när äntligen bloggen fungerar igen så ska jag försöka blogga lite oftare igen. Så kolla gärna in snart igen så ska det finnas fler bilder och mer "intressant" text om vad vi pysslar med på dagarna.

Kram Kram


Lek med vovvarna

Bellman och Dennis!

Idag fick vi äran att passa grannarnas hundar, Bellman och Dennis, och vi var inte bara ute och gick med dem utan idag fick de även följa med in till mig och Theo.
Och jag vet vem som tyckte det var roligast att vi tog det beslutet. Theo! Bellman och Hugo hade nog lika väl kunnat tänka sig och ligga inne i sina egna goa sängar istället för att bli jagade av en snabb gåstolskille. Men lite kul var det nog allt ändå att få komma in och hälsa på Theo så de kommer nog någon annan dag också skulle jag kunna tro. :)



SOL!

SOL i några timmar och hela kroppen blir glad!

Eftersom jag klagade på snön igår så måste jag såklart hylla solen idag!
 Hur underbart som helst är det!
Satt på förmiddagen och drack en kopp te ute på baksidan i solen (såklart!) och njöt av att känna värmen mot kinderna, sedan blev det en lång promenad med Sara och Emelie, även den i solen. :)
Nu i eftermiddag sitter jag mest och tänker på allt roligt man kan göra när det är sol...hehe....tex så hade jag sååå gärna velat cykla. Hade jag haft en cykel idag hade jag tagit mig en härlig tur nu på eftermiddagen. Så nu blir det till att spara lite pengar så man får råd att åka och köpa sig en snygg hoj tills våren gör entré på riktigt.
Sedan blev jag även sugen på att ta färjan över till Helsingör och bara gå där och strosa runt lite. Så håller solen i sig så blir det nog en sväng dit i slutet på veckan. Tänk vad allt blir så mycket roligare när solen visar sig! :)

Men idag händer det inte så mycket annat än att vi njuter av just SoLeN!


Varför varför?! Kommer det mer SnÖ!

Förban***** Snö!

NU får det vara nog! Det var så härligt igår när man kunde gå normalt på vägarna igen och så vaknar man och ser att det öser ner snö IGEN! Snacka om att bli trött på vädret. Nu har det avtagit lite så förhoppningsvis slutar det helt framåt lunch så vi kan komma ut och få lite luft i eftermiddag.

Just nu sitter jag och väntar på att distriktsköterskan ska ringa upp, det var ju bara 11 st i kö när jag ringde, men nu har jag väntat i ca 20 minuter så det blev nog en liten kafferast imellan också verkar det som. Jag ska nämligen höra om vi kan komma in och få lite hostmedicin till den lille sjuklingen. Han hostar och hostar så det är lite jobbigt för honom på natten.

Nu ringde dem! Nehe Hostmedicin kunde man inte få till så små barn (hans kompis Emelie käkar hostmedicin sen en veckan tillbaka, konstigt, men jag får väl lita på henne i telefonen) och eftersom han inte hade haft feber idag så tyckte hon inte att vi skulle komma in. Men skulle han få feber igen så skulle vi ringa och få en tid. Han är ju pigg på dagarna, äter bra och tycker det mesta är roligt. Men sen rinner näsan jätte mycket visst stunder och på natten är det host, host och host. Jag tror också att han har lite ont i halsen då och då men det är så svårt när man inte kan fråga och få ett svar...Men som sköterskan sa: Jag hör på din röst att du är en trygg och lugn mamma så jag tycker inte ni behöver komma in än utan jag är säker på att du ringer när du känner att det blir värre. Och så är det nog, jag är rätt trygg och inte så orolig men lite hostmedicin hade helt klart inte skadat för hans lilla hals.

Nu har det iallafall slutat snöa! något positivt! Eftersom vi hoppar över babysimmet idag så ska vi försöka göra lite andra roliga saker. Nu kokar vi tex äppelmos. :) Och sen måste vi hålla koll på grannens hus som jag tror är sålt (äntligen) och eftersom det är den 1 mars ,dvs månadsskifte, idag så borde någon ny familj flytta in. Så jag och Theo kommer hänga som ugglor i fönsterrutorna...nyfikna som vi är!

Ha en bra måndag så ska vi ta det lugnt och försöka bli av med lite snuva här i Utvälinge.

Bilder sen helgen:

[Johan och Linda var på besök i lördagskväll och det var såklart Theo som fick all uppmärksamhet. :)]


[Sen igår hade vi en väldigt lugn hemmadag. Här med lite service på gåstolen!]





RSS 2.0