Ett år äldre

Då har mamman i familjen blivit ett år äldre och det firades med paket och tårta!

En massa presenter!


Det blev även en härlig fika med Lotta och Sara på födelsedagen. Lyxigt att vara ledig på en måndag. :)


Emelie och Leo var såklart med också....Theodore va lite tveksam till att bada ute men det va inte kompisarna...:)


men att skvätta ner andra är desto roligare...



Idag har jag jobbat och det är nu dags för två dagars ledighet igen...Riktig lyxvecka så här inför semestern spm börja nästa vecka. Idag kom Anni hit och ska vara här i några dagar vilket är jättekul! Så det blir antagligen en runda till stranden och en lååång runda bland all REA. :)

Trevlig vecka alla!


Midsommarafton 2011


I år firades midsommar i Utvälinge. Kusinfamiljen ifrån Halmstad kom ner och det blev en massa god mat, dans, bus, dricka, jordubbar och glass.

Mamma med sin midsommarpojke!



Gustav och Theodore vid midsommarfirandet


Lite fika efter dansen passade såklart fint!



På kvällen kom Sara,Andreas, Emelie, Pelle, Eva, Gustav och viktor också så Theodores rum förvandlades till ett stort kuddkrig med en massa bus!!



Kusinligan!




Tack alla för en trevlig midsommar!


Lillasysters student!

Grattis Grattis Lillasyster till Studenten!

Det var en lycklig tjej som i fredags tog studenten. Man tänker snabbt tillbaka på hur det var den där dagen för 7 år sedan när man själv stod med mössan och sjöng att man tagit studenten. Det är härliga minnen! Jag var säkert minst lika glad som Helena! Helena har också visat att hon varit en duktig student då hon fick omvårdnadsprogrammets stipendium...Bra jobbat!!
 Vi tackar för en trevlig studentfest och hoppas ni (du och mamma) får en trevlig semester i Danmark.



Mamma, Helena och pappa.





fler bilder ifrån helgen ...

Tidig frukost med morfar är inte dumt alls...


I väntan på studenttjejen.....


bloggaren med sin prins



Min barndomskompis Sandra och henne sambo Per fick en liten pojke, Liam, för 5 veckor sedan. Han var såklart också med på studentfest och vi alla blev nog lite småkära i denne sötnos!


Vårt hjärta!


Ha en bra vecka!


Busdag på Busfabriken

Idag tog vi en utflykt till busfabriken med Emelie och Sara. Det finns en massa roliga saker att leka med men roligast idag var hästarna med hästvagnen! Theodore hade kunnat sitta och åka i hästvagnen i flera timmar om han fått...:) Så nu blir det kanske att följa med Emelie till de riktiga hästarna en dag. :)





 



Efteråt blev det köttbullar på IKEA och nu några timmar senare sover lillkillen fortfarande! Lika bra att sova ut för ikväll är det lekplatsstädning på gatan så då blir det bus och lek med alla grannar!
Själv smiter jag ifrån städningen och åker ner till Malmö på personalfest!

Ha en toppendag!



Härlig dag i Ringenäs



Lördagen bjöd på mycket! Först sovmorgon för mig och Martin. Bara att få sova till 9 är guldvärt, så det tackar vi farmor för, som vi övernattade hos :)

Sedan blev det ett långt och härligt besök hos Alice, Svea, Matilda och Jason. En jättegod lunch och fika bjöds det på ute i trädgården i det fina vädret. Kunde inte bli bättre. Theodore trivs kalasbra hos tjejerna...det finns så mycket roligt att leka med och tjejerna är så mysiga! Vi körde sedan inom "godis på landet" butiken på vägen hem och sedan avslutade vi kvällen med en öl hos grannarna. En dag att minnas när regnet öser ner och det känns som evigheter tills man är ledig igen...:)


Mammorna!



Första klubban i livet...och bilden visar ju hur det smakade!



Martin med Svea som ser ut som en liten söt docka i sin lilla mössa.


Alice och musikern


Grattis Amalia till studenten!

Martins kusin Amalia tog studenten igår (fredags) så Martin och Theodore fick gå på studentfest medans jag fick hoppa in och jobba. Riktigt synd men så blir det ibland. Vi säger iallafall ett Stort Grattis!!!








Mina finaste!


BusKusinerna var såklart också med på festen :)


Vår nya familjemedlem


Nu har vi tagit steget till att bli riktiga proffsfotografer...hehe
Igår var vi och köpte en systemkamera. Känns som en ny medlem i familjen...idag har man längtat efter att få komma hem och fixa med den...:)





Det blir helt andra bilder med denna kamera om man jämnför med den gamla digitalkameran. Klara fina bilder..Hur kul som helst så jag tackar skatteåterbäringen för att man fick tillbaka lite oväntade pengar detta året :)

En bland de första bilderna blev såklart på lillkillen med limmad panna. :( Han trillade in i en bänk igår kväll så det blev akuten för att limma och tejpa men han mår bra förövrigt så det är skönt. Ett litet ärr får man räkna med när man är en livlig liten plutt. 

Nu laddar vi oss och kameran för en massa fotografering och filmning på två studenter, midsommar, födelsedagar med mera framöver i juni! Känns som det blir fest efter fest efter fest...Härligt!

Vi hörs och ses!


lite fler bilder ifrån resan

 Theodore fick välja ut två bilar i en stor leksaksaffär och sedan betala själv så det var en stolt kille som gick runt med sin påse sedan. :)



Familjen Lindén som vi träffade på hotellet och sedan umgicks med en massa sista veckan. Jättetrevlig familj...synd bara att vi bor sålångt ifrån varandra...hade varit roligt att ses på svensk mark också.



Påfyllning


Semesterfirarna!


En av alla underbara kvällar.



Martin och Magnus passade på att spela tennis i 28 grader och sol. Småpojkarna Theodore och Albin fick slå lite bollar de också i slutet.


De vita små husen i alla byar runt om och Rhodos är så vackra.




4 pojkar i lite barhäng





Med denna bild avslutar vi bloggandet ifrån Rhodos och konstatera att: Jo, vi åker gärna tillbaka redan imorgon om det går! Hur härlig semester som helst med mycket sol, goda drinkar, glass, bad och en massa bus och lek med kompisarna Albin och Viggo



RSS 2.0