Tassen är på hemmaplan igen


Vår kisse Tassen har haft semester i några månader hos mormor och morfar men fick i lördags komma hem igen. Något som Theodore tyckte va väldigt kul! Tassen var dock inte lika glad av att träffa honom igen. :(

ap


Jag är med!


Det är nästan lite konstigt att det är först nu som jag kommit in i converse familjen när man tänker på att mina vänner köpte sina första converse när vi var 15. Men vet inte om jag varit lite snål eller inte tyckte de sett sköna ut eller vad det har varit men jag har iallafall aldrig haft några...förrens NU. Och då kan man ju fråga sig om jag kanske börjar få någon 26 års kris och börja känna mig gammal och att det är därför jag nu införskaffa mig ett par....Men nja, jag tror inte det utan jag fick ett bra pris och kände att nu är det dags! Så här är de: Ett par röda fina som står och väntar på att våren ska göra entre så man börja använda dem! Så jag välkomnar mig själv in i familjen converse och ser nu ut som hälften av Sveriges befolkning på fötterna. :)


snart är även denna vecka slut...


Hallå Hallå!


I Tisdags tog vi en liten tur till Gekås med Madde!
Alltid kul att åka dit men jag fattar inte varför det alltid blir så dyrt. Nu skulle jag inte handla så mycket då jag hade Theo med mig...men ändå lyckas den där summan vid kassan bli lite för mycket än vad som var tänkt. :)
Vi hade iallafall en härlig dag i Ullared och Theodore trivdes som fisken i vattnen...En hel timme vid leksakerna...det fanns ju en heldel att titta och klämma på!! Och sedan testade vi den nya restaurangen inne på gekås och det var ju perfekt! Köttbullar med potatis och glass som efterrätt och en jättefin biohörna för de små. Theodore hade nog kunnat stanna där hela dagen om han fått.



Bästa inköpet enligt Theo, bussen för 19 kr :)


Igår (lördag) var vi på dop i Halmstad. Det var Martins kusins son Jason som döptes och det var ett jättetrevligt dop med en massa goda tårtor. Lite extra kul att äta köttbulle på tandpetare. :)


Efter dopet blev det en kväll hos fam Rasmusson/Johansson. Det var 3 
 trötta kusiner som hann busa en stund innan det bjöds på en riktigt god middag!
Vi tackar och hoppas vi ses snart igen.


Nu är denna vecka snart slut och jag har idag börjat min 9 dagars jobbvecka så nu är det på Espresso House ni kommer hitta mig om ni letar.:)

Ha en bra vecka önskar vi på Trossvägen!


Bio på Trossvägen

Det finns mycket man kan pyssla med...som att se på bio i mamma och pappas sovrum!





kompis fredag

Äntligen fredag! Idag är jag ledig eftersom jag jobbar hela helgen och att vara ledig en fredag är alltid skönt.

Så vi börjar dagen med att kompisen Emelie är här och leker. Emelie har varit sjuk och haft lediga dagisdagar så hon har inte varit på dagis på hela veckan så det var två glada kompisar som såg varandra i morse.
Men oj vad humöret ändras snabbt på de små :)  Båda ska såklart ha samma saker samtidigt som de bråkar om en stund och sedan helt plötsligt leker dem hur bra som helst. Kompisar kallas det kanske :)

Att sjunga "I ett Hus i Skogens slut" är poppis nu.
Humm...undra vad Emelie har i sin mage?..bäst jag känner lite på den..:)


Denna bil har varit ett hett område idag..Vem ska få köra??? Tills vi löste det såhär. Alla är glada och nöjda!


Vi fortsätter att ha det skönt på vår lediga dag så hoppas vi att ni får en bra helg!


En stor snöKram idag!


Stanna snälla sol stanna!


Vad händer här då? jo vi är hemma med en sjuk Theodore igen. Känns som jag skrivit det ett antal gånger nu men så är fallet. Feber igår igen men det känns ändå skönt då han idag verkar vara feberfri vilket betyder dagis imorgon! Ska man hitta lite fler positiva saker med dagen så är det ett helt underbart väder ute! Försökte få med Theo ut på förmiddagen men han vägrade...och eftersom det är han som är sjuk så får han bestämma idag. Dock har altandörren stått öppen hela dagen så vi får frisk luft samtidigt som vi vädrar ut feberpacillerna. :)

Själv får jag njuta av att titta ut på det fina vädret och när man börjar göra det upptäcker man snabbt att det hade varit roligare att titta ut om fönstrerna varit rena...så nu har vi tvättat några invändigt och det blev så mycket roligare. :)  Testade idag att torka med tidningspapper, vilket jag inte gjort tidigare, och det blev kalas bra så nu blir det nog resten av fönstrerna i eftermiddag.


Underbar utsikt över dammen speciellt med ett rent fönster och SOL! 
Nu kan man inte annat än att längta efter att träden, grästmattan och häcken blir gröna! 



Så medans Theo sover eftermiddag så blir det nog till att sätta sig och ta en kopp te och lyssna på skiva nr 4 med Winnerbäck. Konstaterade nämligen på morgonen att det var alldeles förlängesedan Winnerbäcks skivor snurrade så nu kör vi en Lasse dag från morgon till kväll. Underbart!



Ha en fortsatt trevlig dag i SoLeN!


Väldigt längesedan...

Nu var det alldelses för längesedan det bloggades här på Trossvägen! Men det har varit självaste sjukstugan här och därför har det varit luggt med det mesta. Theodore fick öroninflamation i helgen och har idag äntligen kunnat återgå till dagis. Han gillar verkligen dagis och har nog saknar vännerna en heldel nu när han varit hemma.

Det har dock inte bara varit sjukstuga här utan vi hann såklart med lite kalas i helgen när Martin fyllde 28!

Och det va många som ville hjälpa till att öppna paketen! :)


Vi hade inte fått diagnosen öroninflamation innan kalaset men det var tyvärr en febrig lillkille som firade pappa.


Mums!! Tur att det inte är länge tills lillkusin fyller år så det snart blir tårta igen!!


Ha en fortsatt bra vecka så säger vi hej och välkommen till helgen imorgon!


RSS 2.0