Minna och Leandra


Annika och Minna


Antionette och Leandra


Så små och söta!

**********************************************************
När jag ändå laddar upp lite bilder ifrån den gamla kameran så får jag passa på att lägga in lite bilder ifrån min helg i Göteborg för någon vecka sedan. Det var ett kul möte med de gamla klasskompisarna ifrån Skärhamn, för ja....nu är det 7 år sedan vi pluggade det där året ihop...helt otroligt vad tiden går fort!


(kanske inte det gladaste fotot...utan hungrigar magar...:))


Det är inte jätte ofta vi ses men det bli ju så när vi bor lite överallt..:) En i Örebro, en i Ängelholm, en i Göteborg och en ute på Tjörn. Men när vi väl ses är det alltid så kul! Vad sa vi tjejer?? Skulle vi boka in en helg framåt vintern igen eller?


Ha en underbar dag alla!



Jag och min bil

I måndags var jag och Theodore nere i Malmö och träffade två av mina gamla klasskompisar, Antionette och Annika. Båda har fått barn och det var två små små flickor jag och Theodore fick träffa. Annikas lilla Minna som var 6 veckor och Antionettes lilla tjej Leandra på 3 veckor. Usch så söta och mysiga dem är....Lilla Minna kräktes på min axel och på något sätt tycker man att det luktar gott...hehe

För att det skulle bli en fika som varade längre än 15 minuter så blev det att muta den stora killen...han gick solt in i leksaksaffären och valde denna bil, ställde sig i kassan och betalde...sedan bara lös det om honom när han fick påsen med bilen i.....:) Och det var ett bra köp! Han satt i säkert 2 timmar och pysslade med bilen och släpet och sedan är det nu den som sover jämte honom på natten...snacka om att hittat rätt bil!

observera att det är torkad aprikos som sitter i stolarna :)

Om inte bilen va det bästa köpet så fanns det kanske ännu ett bättre köp...Traktor tröjan!!! Är man så glad för traktorer som Theodore är så är denna tröjan för 37 kr på rean det bästa av det bästa :)
Så det var helt klart lyckade köp vi gjorde nere i Malmö.


Hade bara med den lilla kameran nere i Malmö men ska försöka hinna lägga in bilder på de små töserna snart.

Ha en bra dag!


Köpenhamn!

Några dagar i Köpenhamn blev en härlig semestertripp! Theodore njöt av att äta pannkakor med glass till lunch, leka på roliga lekplatser, se alla djur på Zoo, träffa brandmännen och bara se alla människor och grävmaskiner på ströget...för det är inte många gator som de inte bygger om på...vilket var till Theodores stora glädje :)



Danmarks kung va glad!


Härlig dag på Zoo.

'



Detta är helt klart min bästa djurbild ifrån Zoo! Det känns och ser så fridfullt ut på något sätt fast att de bor inne på ett Zoo mitt i Köpenhamn. Vill de inte synas så dyker de ner under ytan och håller sig där ett tag tills de vill visa sig igen för alla människor runt omkring.


*************************************************************************

Varför köra "små bilarna" när den här traktorn fanns på lekplatsen?! Lycka!

Det var inte bara vi som ville se den lille havsfrun :)



Det blev flera stopp under trippen i de olika parkerna. Att bara sätta sig på en filt och njuta av att bara vara är inte så ofta man gör...lite synd att vi behöver åka ända till Köpenhamn för att göra det. Så nu får det bli ändring på det....Hembygdsparken nästa med filt och fika!





Vi tackar Köpenhamn för denna gång och går nu in på de sista dagarna innan det är jobb för mig igen. Tänk vad 3 veckor går fort....fast tänker man på hur mycket roligt vi hunnit med så är det inte så jobbigt att tänka på hur fort det gått :)  Man får se det så!


2 års dagen!!

Vår lille skrutt bara växer och växer och idag blev han 2 år! Man förstår inte att tiden går så fort men det är så kul att se honom utvecklas och växa! Idag blev det en dag med först bus med kusinern, fika med lite kompisar i byn på eftermiddagen och sedan stannade Emelie kvar och det blev massa lek ute och kvällsmatspicknic. Mysigt!




 

Du å Jag, pappa!


Grattis vår gullunge på din 2 års dag!!


1 år


1 timme



Efter en rolig födelsedag var det lätt att somna gott så nu ska bara vi vuxna stryka, packa och fixa iordning det sista inför Köpenhamns semestern imorgon.
Trevlig fortsatt vecka alla!


kalas för 2 åringen

Det är inte förrens imorgon som lillkillen fyller 2 år men redan idag firades det med hela släkten!


Oj, vad mycket roligt det va i presenterna! Tack alla!


Håkan Håkan Håkan

Theodore har en massa kompisar och en av dem är såklart pappas kompis Håkan! Idag kom Håkan på besök och det är alltid kul....Thedore fick hjälp med att laga dammsugaren som hans mamma råkade tappa i golvet på förmiddagen. Något som var väldigt spännande att få hjälpa till med.....


Nu börjar det att dofta 2 års kalas i huset... för redan idag blev det paket nr:1..av Håkan...såklart väldigt spännande och roligt. Tack snälla Håkan hälsar Theodore


Godnatt

Nu börjar sovrummet äntligen bli som det ska vara. Det olivgröna passade verkligen in med den svart,grå,vita tapeten och ekdetaljerna.


Det nya överkastet och kuddarna :)

Ett litet brickbord i ena hörnet med den fina blomman jag fick av Madde och Simon i födelsedagspresent.


Nu ska bara en spegel upp på väggen och lite knoppar sedan är vi klara.
 Så nu när Theodore har börjat sova hela nätterna och sovrummet är extra fint så går man och lägger sig med ett leende på läpparna och bara myser ner i sängen innan det är godnatt. Härligt!

När vi köpte brickbordet till sovrummet passade vi även på att köpa ett till vardagsrummet också. Det är alltid kul med lite nytt. Vi blev nöjda med resultatet men får nog börja kalla oss brickfamiljen...hehe




Sov gott!


Vilken underbar semestervecka

Det har helt klart varit en underbar semestervecka med en massa skojiga saker.

En dag på Liseberg med mamma, pappa och Farmor var såklart hur kul som helst!





Hela detta Lisebergsbesöket gick till att åka tummeliten, farfarsbilar, båtarna osv men jag passade på att ta en timmers paus ifrån småkarusellerna för att testa på den nya Atmos fear! 45 minuters kö utan sällskap och 3 sekunders åkning...men det var det helt klart värt! Riktigt magpirr kan jag säga. Speciellt när man är lite höjdrädd som jag. :)





Vi har även hunnit med en heldag hos Mia och Johan i Skegie i Malmö. Tack goa ni för den trevliga dagen med god mat och mycket härligt snack.


Igår firade vi nästan lite julafton då Cajsa fick sin julklapp av oss: Ett besök med Theodore på Halmstad äventyrsland! Vi kom när regnet hade slutat ösa ner och fick en trevlig dag tillsammans. Theodore trivdes som fisken i vattnen när han och Cajsa åkte karuseller på löpande band!




Kolla Cajsa och tanten i berg och dal banan :)




Efter äventyrslandet var det Kalas för Ditte! Ett år äldre blev hon och det är allltid kul när någon på Pålslyckegatan fyller för man får så mycket gott att man knappt behöver äta mer på flera dagar!

Födelsedagsbarnet längst till vänster och sedan är det systrarna Diana, My och Danielle. Jag tycker detta syskonkort blev så fint!!


Och här kommer bilder på de tre kusinerna: Theodore, David och Alexander!




Nu blir det några dagar hemma med lite soffläge, solläge och fixarläge!
Det ska ju såklart också bli 2 års kalas i helgen!

Ha en underbar helg!


Snyft!

Nu har vår Madde flyttat upp till Göteborg och redan efter en dag känns det som det saknas någon här i Skåne!!
Vi är såklart väldigt glada för Madde och Simons skull att "de" (bara Madde änsålänge) fått jobb, lägenhet och allt sådant..men vi kommer ju sakna henne och Simon här ner. Men det blir ju bara en större anledning till att åka till härliga Götet lite oftare!!!
Puss på dig gumman vi hoppas det gått bra på jobbet dessa två första dagar!!!




Mitt i sommaren

Det är mitt i sommaren och vi njuter av att hela familjen har semester!
I helgen kom mormor och morfar på besök och det är alltid toppenkul! Theodore  älskar att busa och leka med både mormor och morfar. Tältet som Theodore fick av Cajsa, Anita och Siri i "förskotts" paket i söndags var väldigt uppskattat och det är där mormor har suttit näst in till hela helgen...hehe :)




Eftersom morfar fyllde år i söndags blev det såklart lite presenter och tårta!


Nu blir det en vacka med en massa roliga saker..precis så som det ska vara på semestern! Liseberg, hälsa på Mia och Johan, Kalas för Ditte, Träffa Håkan, busa med Cajsa...och vi får ju inte glömma Theodores 2 års kalas på söndag! Tänk vad tiden går fort...:) Så nu laddar vi för två veckor med familjen och suger in så mycket sol och värme att vi klarar oss långt fram till jul!

Glad sommar alla!!


En härlig vecka med besök av Anni


Det är inte så ofta vi ses, jag och Anni, men det är alltid lika kul! Anni är en gammal barndomskompis som jag växt upp med hemma i Bredaryd. Eftersom jag flyttade mot västkusten och hon mot östkusten så ses vi inte så ofta. Det var iallafall jättekul att hon kom och hälsade på några dagar i veckan som gick synd bara att tiden går så fort när man har så kul!


En liten cooling som käkade jordgubbar på standen.



Struts? hehe


fler bilder kommer när datan vill ladda upp...


 Det nya överkastet som jag fick av Martin i födelsedagspresent kom i fredags. Vi hade såklart beställt det tillsammans men det var kanske jag som drog lite extra i trådarna om att det vore kul med ett nytt...så det passade bra att det blev en födelsedagspresent. Nu ligger det olivgröna stjärnöverkastet där och väntar på resten av sovrummet ska piffas till..lite gröna växter och en spegel står på listan...:) Kommer bli kalas fint när det är klart. :)

Dock blev helgen inte lika lyckad...det var min sista jobbhelg innan semestern och redan på lördagen började det med att en kyl gick sönder....sedan gick låset in till kontoret sönder vilket resulterade i att jag inte kunde åka hem för mina bilnycklar, plånbok och allt annat låg där inne...så det blev några timmars väntan på en låssmed innan jag var klar för den dagen.
Sedan kändes det skönt att stiga upp och inta sista dagen på jobbet...dock blev inte den heller så bra. Redan vid 12 tiden skar jag mig rätt ordentligt så det blev att plåstra om och stoppa blod en stund...och när man inte sedan hittar någon som kan hoppa in och jobba så blir man lite halv glad...men ibland har man lite tur...det var fint väder ute och det betyder lite mindre gäster hos mig så jag arbetade igenom dagen med ett stort bandage runt fingret och försökte så gott jag kunde att inte röra det för mycket. Så idag inleder jag min semester med att vara lite handikappad....men förstår inte hur beroende man är av pekfingret på höger hand förrens man inte kan använda det..:)
Nu hoppas jag bara att det läker ihop snabbt och bra så jag kan njuta av semestern fullt ut. :)

Ha en underbar dag alla!!!






RSS 2.0