snön faller fortfarande....

Vilken fin dag det är idag!

Det hinns med mycket sådana dagar....Lite fix på Theos rum. Vi har sålt den gamle tjocke tv:n och köpt en lite mindre som man kan sätta upp på väggen. Väldigt praktiskt! Och nu har Theo ett dubbelt så stort rum känns det som....inte riktigt men massa mer yta iallafall.

Allt hände under tiden Theo sov så när han kom in hade vi flyttat runt möbler, fixat och donat på hans rum men han blev väldigt glad när han såg den nya tv:n och alla grejer. Helt plötsligt var alla leksaker roliga igen eftersom de bytt plats...underligt..:) Kanske räcker det att mormor/morfar/farmor kommer och möblera om lite i julklapp istället för att köpa massa annat som står på önskelistan...verkar ju gå lika bra med de gamla leksakerna om de bara byter plats ibland. :)

Stolarna är uppställde i biosittning så nu får vi bjuda hit Emelie snart på lite filmtajm!


Lite bus ute i snön blev ju ett måste denna förmiddag! Synd bara att den lille snögubben inte förstår att man MÅSTE ha vantar på sig i 2- grader! Men vi hann iallafall bygga en snölykta, åka pulka och springa runt i snön innan fingrarna behövde värme inne. :)


Årets första julbak! Och det bästa är att klockan just nu är 14:51..vilket betyde att det är hög tid för FIKA!



Ha en fortsatt bra dag alla där ute i snöyret!

Snöbollskramar från oss!


Snön faller och vi med den....


Då är även Skåne snötäckt och vi är ju såklart ute och busar medans den ligger kvar.
Sedan har vi mellan snöbollarna hunnit baka lussekatter!

Så det är verkligen en njuta dag idag!


Grattis Farmor!


Grattis Farmor!

Idag fyller farmor år så här kommer lite bilder från senaste tiden...eller senaste året kanske det heter..:)

Farmor och Theo på Theos dop för ett år sedan.



Nästan exakt ett år sedan på en promenad i Utvälinge.



Härligt väder i Kivik i somras.



Vi får se om det blir en födelsedagsfika idag och i såfall kommer det kanske fler bilder snart...

Ha en underbar lördag alla där ute!

Kram Ulrika, Martin och Theo


Friends forever!


Vad skulle jag göra utan min bästis Emelie?!







Inte konstigt att det hinns med så mycket här hemma på dagarna när Martin får så här mycket hjälp.




Några bilder ifrån vår trevliga Tacokväll i fredags.

Massa kompisar!


Massa pappor som inte ville vara med på kort utan ville hellre visa att jag missat ett spindelnät övanför fönstret. Kul Killar!


De som höll sig vakna längst var kareoke stjärnorna Gustav och Emelie!


Idag blev det mest bilder och ingen info. Men infon är ungefär. Jobb, jobb, babycafe, öppna förskolan, träning, leka, busa, äta och gå på dass..hehe..som en vanlig familjevecka alltså!

Ha det bra tills vi ses nästa gång!

Vi vill också såklart säga Grattis till Anna och Tobias, 2 hus bort, som i måndags fick en liten pojke. Gustav!
Välkommen Gustav till killgänget på Trossvägen och vi lär snart ses på lekplatsen/ Theo



Helgens alla äventyr

Denna helg har varit helt underbar med en massa god mat i trevligt sällskap. I går åkte vi till Skegie för att hälsa på Mia och Johan.  
Det blev en trevlig kväll som alltid när vi ses. Mat, snaps, vin och spel!
Theo fick massa korv och pommes så de låg verkligen på topp på hans lista!! :) Vi andra fick fondue vilket var väldigt trevligt eftersom det inte är så ofta man blir bjuden på det. Första gången för mig och Martin i "hemmamiljö" så det var spännande. 


Tack för denna gång så ses vi snart igen!

Fredagen bjöd på Idolkväll hos Madde och Simon!
Tacopaj a là Madde bjöds det på! Maddes specialitet! Den är så himlans go! Säkert väldigt nyttig också..:)

För Theo blev det en helkväll. Han fick smaka på lite, lite choklad och chips och oj...vad gott det va! Såklart!


Och efterrätt kunde vi ju inte heller hoppa över så det blev lite chokladpudding av mamma...sicken lyckost kväll för lillkillen!


Nu är det snart en ny vecka och alla dessa godigheter blir förbjudna fram till fredag...för då är det dags för god mat i trevligt sällskap igen...Jag längtar!!

Tills dess, om vi inte hörs innan, Ha en underbar vecka! 
Kram Fam. Rasmusson/Gisslander 


Tripp till mormor och morfar!

Hej!
Söndagen är här och det är dags att sammanfatta veckan som gått. :) Det blir ju lite så nu är vi inte är så jätte flitiga på att blogga.

Theodore och Martin har varit hemma i Bredaryd en runda. Semester för pappa Martin och massa bus med mormor, morfar och moster för Theo.

Theo visar morfar hur man ska städ. Eller är det tvärtom? 

Även i Bredaryd finns det små stolar att sitta och äta vällingen i. Mys Mys!


När de var så nära Taberg blev det såklart en tripp upp till kompisarna Jörgen och Hugo en dag också!
Tack för fikan!



Vad hände mer där uppe i skogarna då? Jo, det blev såklart en fika hos gammelfarmor Greta. Theo var där och visade upp sin fina tröja som han fått av henne tidigare. Att sticka (humm.... virka kanske det heter) en sådan fin tröja när man är 91 år...det är riktigt imponerande! Världens bästa gammelfarmor!! 


Sedan blev det ju även fika hos Nettan,Janne och Erik och lite bus med Cajsa. Så killarna hann med mycket där uppe och det var antagligen en trött mormor, som igentligen skulle vila upp sig på sitt höstlov, som vinkade av killarna på torsdagen och här hemma väntade en mamma med mycket längtan....Jag hade jobbat rätt mycket så även om de varit hemma hade jag inte hunnit träffa dem så mycket men det var såklart jätte mysigt när de kom hem!!

Så det firade vi med en FIKA!


Grannarna Tobias och Anna kom in på en fika på eftermiddagen men Theo kunde inte vänta utan klättrade upp och tog för sig vad han vill ha en stund innan de kom.  Men det blev såklart stopp av detta bus efter kortknäppningen.. :)
På onsdag är Anna och Tobias beräknade så det ska bli spännande att se om den lille killen verkligen kommer komma då eller om han tycker det är mysigt i magen och väntar några dagar till...enlig Anna själv trodde hon 1-2 veckor eller något sådant..:)


Efter all fika tog jag och Martin tag i tapetuppsättningen i sovrummet. Vi fick ju lite blodad tand efter tapeterna i vardagsrummet så vi beställde även till sovrummet. Och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Och oj vad kul det är. Vi brukar säga att vi båda har tummen mitt i handen men jag börja faktiskt på riktigt fundera på om det är så att både jag och Martin är lite händiga trots allt..Hehe. För det blev faktiskt bra. Nu väntar vi bara på att få upp den nya skjutdörrsgarderoben också och sedan kommer det bilder. :)

Ha en fortsatt bra dag!


RSS 2.0