Lite bilder ifrån resan till Rhodos


Ankomst till Rhodos för 2 ½ vecka sedan...tiden går fort kan man lugnt säga!



Första glasslasset!
På några få dagar lärde sig lillkillen att säga glass....han som inte ens säger pappa än utan mamma till oss båda...hehe...sötungen!


Kan man ha det sämre? Sol, fantastisk utsikt och en go drink.....



Juice och ölskål för att fira in semesterns första dagar.


Hotellet var väldigt fint och där fanns en massa massa trappor..så Theodore har klättrat, sprungit och gått i dessa trappor hela kvällarna...så de kalorier vi fått i oss av god mat, glass och dricka har nog försvunnit i allt spring efter lillkillen...:)


trappor, trappor, trappor...längst upp ser man pojkarna..



När mamma och pappa hängde i internetbaren/cafeet passade Theodore på att mysa lite med flodhästen.




Utflykt till Rhodos stad



och vackra Lindos där vi såg alla åsnor.



Det var första veckan på resan...fler bilder kommer en annan dag....:)


Nu är vi ute på lite äventyr med bilen. Ig...

img_1166 (MMS)

Nu är vi ute på lite äventyr med bilen. Igår var vi i vackra Lindos och idag är det det södra Rhodos som utforskas. Fortfarande 27 grader och sol ;) ha det bra alla!


Lunch i Rhodos stad på ett mysigt ställe! ...

img_1058 (MMS)

Lunch i Rhodos stad på ett mysigt ställe!  Ca 27 grader och sol för er som vill veta! :)


Underbart!

img_9855 (MMS)

Underbart!


Vi njuter av sol  och bad!  Det bjuds på p...

img_1879 (MMS)

Vi njuter av sol  och bad!  Det bjuds på pannkakor till frukost, en svalkande  öl för mamma och pappa redan vid lunch och en massa go mat och glass hela dagarna!  Förutom all sten att leka med är det väldigt kul att springa i alla hundratals trappsteg på hotellet! Just Nu sitter vi på stranden och solar  men i eftermiddag blir det nog till att vila kroppen ifrån solen och sätta sig på något av caféerna och äta något gott (igen!). Vi hoppas att ni alla har det bra där hemma! Kram från oss!


som att fylla år...

ja, i helgen var mormor och Cajsa här och passade Thedore då både jag och Martin jobbade. Och det är så kul med besök speciellt när man vaknar och får en massa massa paket av Cajsa!! Världens snällaste kompis!! Tröjan på bilden, ett par shorts, en bok och en telefon var det...så nu är biltröjan favoriten! Tack snälla Cajsa (och Anita såklart!).



Det blev även en stor bil av mormor när de var och handlade...stege och allt hade den! Vilken luckost helg för lillekillen..nästan så man blir lite avundsjuk...:) hehe

 C



Familjebild!


Nu pågår packningen för fullt och det är inte många dagar kvar tills vi anländer till Rhodos...Tror hela familjen längtar väldigt mycket efter lite semester...Även om vi två äldre börjar fundera på hur flygresan ska gå....det är inte många sekunder Theodore sitter stilla i vanliga fall...och speciellt inte i ett knä..men det är inte riktigt min och Martins grej att ligga och fundera på det utan det blir som det blir...vi har utrustat oss med kex, kex, kex, russin, lite nya leksaker, film och lite annat skoj så vi kommer vara väl förberedda..hehe...Och jag är helt övertygad om att han inte är den ende 2 åringen på flyget :)

Men vi hinner nog ses här på bloggen någon gång till innan vi åker så tills dess säger vi: Ha en bra dag!


Det är en som gillar espresso house ny smo...

img_4806 (MMS)

Det är en som gillar espresso house ny smoothie kan jag lova!  Smaken med kiwi, äpple och lime är både mor och sons favorit. Ha en bra lördag!


tisdag blev lördag

Ibland blir det lite ändring i dagarna. Idag har det nästan varit som en lördag...shopping, Mc donalds och glassfika med kompisen Emelie. Så vissa stunder är det nog toppen att ha en mamma och pappa som jobbar på helger för då blir ju vardagarna lite roligare. :) Även om det såklart är toppen att vara på dagis!

Vi tog en sväng till center cyd i Löddeköping och besökte lite affärer och Mc donalds. Första gången för Theodore på donkan så det var såklart spännade speciellt eftersom man får en leksak efter maten :)
 Detta smilet fick jag då charmtrollet fick doppa de sista pommeserna i ketchupen.



Väl hemma blev det uppvisning av det som inhandlats för pappa.
Theodore fick en jeansjacka och keps. Hittade ett bra klipp på Cubus. Halva priset på alla jackor så det blev 99 kr för jackan. Helt klart dagens bästa klipp! Och på tal om klipp så fick Theodore följa med mig till frisören igår....jag hade haft lite ont i magen hela dagen över att ha med honom men det hade jag inte behövt ha. Han satt som en
prins på en stol hela tiden och fick även han topparna klippta.  


Körrace..det går fort runt bordet!


Nu blir det att ta en kopp te och provsmaka bananmuffinsen som precis kommit ut ur ugnen.

Ha en bra kväll alla!!


RSS 2.0