Hösten närmar sig.

När veden kommer betyder det att det håller på att gå mot höst. Två kvällar har vi fixat med veden och nu är den äntligen på plats så nu kan kylan komma för vi är redo. Theodore tyckte det va jättekul att vara med och fixa och trixa...födelsedagspresenten kom verkligen till användning.

 






Trevlig helg på er alla!


Lyckorus


Vår solstråle!







Älskade Unge!


Sjuk med glad ändå


Ja, det har varit en lång sjukstuga nu. En hel vecka. Dumma ögoninflamation! Det är inte lätt att vara jättepigg och ändå inte får vara med kompisar. Tur att mamma och pappa gillar att rita, leka med bilar, pyssla, fixa och dona...Idag är nästan allt klet borta i ögonen så när solen visade sig kunde vi bara inte stanna inne. Så jag och Theodore tog en tripp ner till Hbg för att leka lite på piratlekplatsen nere på gröningen och sedan äta lite lunch på EH i västra hamnen. Jättehärligt och mysigt. Nu har vi tittat på Pippi (Pippi är helt klart nr.1 just nu!) men både jag och Theodore somnade i soffan så att vara pirater tog nog på krafterna.


Badkillen!


När mamma lastar in saker så passar denne kille på att inta ratten! Det finns ju knappt något roligare än att få köra mamma och pappas bilar. Och är man lite krasslig får man ju göra det mesta.:)



Trevlig helg!


Att vara sjuk och hemma ifrån dagis är int...

img_7984 (MMS)

Att vara sjuk och hemma ifrån dagis är inte helt fel idag. Efter en hel vecka hemma är det skönt att ögoninflamationen har lagt sig tillräckligt så man kan vara ute och leka och ta en liten fika i solen!


Förvaring A & O



Ännu en trevlig helg går mot sitt slut och vilket väder vi anslutade söndagen med...SOL!


Det bjöds på en trevlig kräftskiva hos Lotta och Ola i fredagsl. Kan inte säga det för ofta:Men Gud vad skönt det är att kunna gå hem efter en kväll med lite vin och god mat. :)
3 av busfröna på festen, Theodore, Emelie och husägaren Leo.



Varje gång dessa charmtroll möts blir det en stor kram!
Tänk att det kan vara så mycket lättare att lämna på dagis om bara Emelie är där och delar ut en godmorgon kram när Theodore kommer. Det finns en enorm trygghet mellan dessa två små busar. Det kallar jag vänskap!




jo, vi va glada...och någon behöver sola..eller byta kamera...:)


Efter en sen kväll i fredags och en heldag med släkten i lördags blev det en lugn söndag. Martin åkte iväg på konferens med jobbet så jag och Theodore tog en runda till IKEA för att hitta lite ny förvaring till alla dessa saker som finns på Thedores rum. Blir ju lite stressad av att det inte finns någonstans att plocka in allt.....:) Speciellt när de nu börjat stapla sig ute i vardagsrummet....Så tacka vet jag dessa lådor som rymmer det mesta.

Sätta ihop lite platta paket ifrån IKEA är såklart en baggis när man får expert hjälp!


Såhär fint blev det: Den lilla byrån är ny.


och lite mer förvaring...


Nu är vi laddade inför en ny och spännande vecka. Så glad söndagskväll på er alla!


Kräftskiva på Trossvägen!

Idag var det mamman i familjen som gick hem och la sonen...så då kommer det upp snabba blogginlägg :) Vi får väl se nästa fredag (nästa kräftskiva) om det är pappan i familjen som skriver då..hehe

En trevlig kväll med grannarna blev det helt klart på årets kräftskiva på Trossvägen!


Gott med paj och kräftor. Men det bästa var nog allt bröd Martin bakat under dagen. 3 olika sorter och alla bara smälte i munen..mumma!


Lördagsgodiset fick plats det också! Torkade Bananer, perfekt för denna motorcykelkille.



Vår lille guldlock!

Theodore var sista barnet i säng på gatan så han somnade gott nu när klockan närmar sig midnatt. Det kommer jag göra också....för om inte så många timmar kommer Alice, Svea, Matilda och Jason på pannkakslunch!
Så nu får man passa på att sova några timmar innan det ska vispas pannkakssmet i stora lass :)

Sov gott alla!



Ny arbetsplats och en massa roliga saker

Det händer en del och då hinns inte bloggen med men det ska bli bättring på det :)



Borde egentligen tagit en bild på de 20 röda rosor jag fick av Martin för 1 vecka sedan när jag fick reda på att jag fått nytt jobb! Men kameran har inte varit aktiv på en tid så då fick jag passa på att fota de sista 2 rosorna ifrån buketten som fortfarande är fina. Till det nya jobbet nu då! Jag kommer vara kvar inom Espresso House, med tar nu över som Platschef på Väla istället, då Louise som är där nu ska gå på mammaledighet. Ska bli jättespännande med en större personalgrupp och ett lite högre tempo! :)

Så vackra...man kanske ska byta jobb lite oftare. :)




Vad händer annars här i huset då: Jo, Theodore pumpar hjulen på sin trehjuling.


och leker brandman...och blir bara större och större...igår var kompisen Lukas här och lekte en liten stund och då känns han så stor när en kompis kommer utan att någon mamma eller pappa är med...De leker en stund och sedan kommer Lukas mamma och hämtar honom...Så mysigt att ha kompisarna så nära så de bara kan springa över till varandra en stund då och då.



Den senaste veckan har det verkligen blåst höstvindar så idag blev det till att plantera lite höstblommor. Känns ju lite konstigt i början på september..men är det så, så är det så! Jag får för mig att bli det höstväder tidigt då går också hösten fortare...för man kan ju ingen annat än att räkna ner lite sakta mot november då vi tar en tripp till London.


Nu står Martin och bakar lite bröd och det är högtid för mig att baka lite också...tänkte ge mig på winerbröd...och sedan en räkpaj till Kräftskivan ikväll...Känns som det blir en bra kväll!
Tältet är ju redan uppe och nubben ligger på kylning! Kan ju bara sluta bra!




Måste avsluta dagen med en bild på ett av inköpen från Väla idag! Den nya butiken Gräddbullerian var ju otroligt söt..Det blev två gräddbullar..en med Nougatbotten och en med hallonsmak...spännande att se hur de smakar om bara en så där 10 minuter när det är lördagsfika :)



Ha en jättebra helg alla!


RSS 2.0