Påskhelgen i Bredaryd

Det blev en trevlig helg hemma i Bredaryd över påsken. Först påskfest med familjern Svedberg och sedan blev det bus med både Cajsa och Erik. Söndagen bjöd på fika hos gammelfarmor Greta och resten av tiden tog vi det bara lugnt och njöt av det fina vädret! 

Hoppa med Erik va kul!


Cajsa hann komma förbi en sväng efter att precis kommit hem ifrån Thailand. Vi blev inte alllsss avundsjuka när vi såg alla fina bilder därifrån.....såg underbart skönt ut! Känns skönt att det nu har gått ifrån veckor till dagsnedräkning inför vår resa! Snart dags att börja packa ju..:)



Tyvärr är vår data knäpp så det blir inte fler bilder idag.
Men vi tackar alla för allt under påkshelgen och håller nu tummarna för att detta härliga väder fortsätter.


I års kalas!

I lördags fyllde denna lille sötnosen 1 år:



Så vi blev bjudna på en massa go mat och en härlig fikabuffé uppe hos kusinerna i Halmstad.
Sedan blev det såklart lite FarmorMys också.


En massa bus i Bredaryd under påskhelgen. ...

img_4841 (MMS)

En massa bus i Bredaryd under påskhelgen. Att leka på lekplatsen var en av alla aktiviteter!


Påskahelgen!

Nu har den långa fredagen varit och det är dags att börja fira påsken på riktigt! Vi börjar med att åka på 1 års kalas hos lillkusinen och sedan fortsätter vi mot de djupa skogarna till mormor och morfar.


Ett av alla gäng som skulle åka till blåkulla. Filippa, Nellie och Casper.



Vi önskar alla en fin påsk och till er som ska köra säger vi: Kör försiktigt!

Ulrika, Martin och Theodore


Idag är det ju nästan sommar!

img_0287 (MMS)

Idag är det ju nästan sommar!


Busungen!

img_6661 (MMS)

Busungen!


Härligt på stranden

När solen började visa sig passade vi på att gå ner till stranden en runda för att sparka lite fotboll och busa.

Roligast var nog ändå att klättra upp på sanddynor och springa ner så fort man kunde....Nu längtar vi verkligen till sommaren!


Nu börjar påskveckan och det verkar som det ska bli kanonväder vilket vi ger tummen upp för!


Helg med Mia och Johan

Nu i helgen var det dags att slå in golfsäsongen med Mia och Johan. För min del blev det antagligen första och sista rundan för i år...även om man får lite blodad tand efter en runda....så vem vet det kanske blir några rundor till i år.

Det blev inget optimalt golfväder men eftersom det är i början på året så slog vi nog alla några slag extra och höll oss rätt varma ändå i duggregnet:)

Vissa var ju långt ute i skogen och hackade mossa....



Uppladdning med lunch innan banutgång.





Efter golfen blev det en trevlig kväll med god mat och mycket snack i farmors lägenhet i Halmstad. Hon hade nämligen bytt boende för en helg och var i Utvälinge och passade Theodore...vi tackar så jättemycket för hjälpen!!


Så vi säger Tack till Mia och Johan för en jättetrevlig helg och så får vi ses väldigt snart igen!

Kram kram


Kalas hos morbror Henke



Ja, det är en hel vecka sedan det var kalas i Göteborg för lillebror...men ändå inte försent för att lägga in en bild på mormor och Theodore.


Titta mina nya skor....

När jag själv köpte ett par converse i förra veckan kom suget på att även Theo skulle ha ett par....men lite snål som jag är så tycker jag att det är lite mycket pengar för att ha en sommar. De lär ju vara för små sedan. Men när grannen Tobias åkte till New York i helgen så passade jag på att skicka en liten lista på ett par små converse(där ligger priset ungefär på det halva) till Theo och igår kom han hem och vi kunde gå och hämta ut de små söta! De passade jättebra så de kommer nog bli ett par välanvända skor i vår och sommar.
Så vi tackar Tobias jättemycket för skorna och väntar nu med spänning på att få använda dem ute :)


00


Grattis Cajsa!

Idag fyller vår kompis Cajsa år!!
Cajsa är min(Ulrikas) kusin och har blivit Theodores favvo tjej!


Här träffars de för första gången! 




Vi hoppas att du får en toppendag med en massa paket!

Kram kram


Utkast: April 5, 2011


I förra veckan lämnade Martin HTH där han arbetat i flera år för att nu testa på något nytt. Han har nu börjat på Wisy fönster och montage och det är såklart jättekul att testa på något helt nytt. Förutom att det blir nya utmaningar så ingick det även en tjänstebil i jobbet....vilket inte Martin hängde läpp för...:) Och när han igår fick hämta den så var det en rätt glad Martin som parkerade bilen på uppfarten. :)

Nu står det dock lite för många bilar här så en ska bort..är du sugen så säg till den blå:e ska säljas.




Så är du i behov av fönster, altandörr eller kanske en garageport så är det bara att ringa till Martin.

Ha en bra dag!


Bryggdag på jobbet


Idag, i detta fina väder, har vi haft kaffeprovning för alla gäster! Det är Espresso House´s nya bryggkaffe som vi idag hade lite provsmakning på ute på Familia. Ett jättegott bryggkaffe i fyra olika rostningar. Väldigt spännande att höra och se gästernas gensvar. Mycket positivt idag kan jag lova...så har du vägarna förbi ett Espesso House så är det bara att titta in och testa de olika sorterna. Fram till och med torsdag kör vi bryggkaffe kampanj med provsmakning och sedan hoppas jag att alla har hittat sin favorit! Och har man inte det så vägleder vi dig gärna!


Så här fint blev det hos oss idag när vi dukade upp för en extra fin provsmakning idag!
 




För er som inte smakat kaffet än så vill jag bara säga att det inte är något som är tillsatt utan det är vanligt kaffe! Som dock smakar lite goáre bara!

(för när tex min härliga mamma läser detta så kommer hon säga högt framför datan...sådant kan man ju inte dricka...med bjönbär?, karamell?...jag vill ju ha vanligt kaffe!!!)
Och därför är det viktigt att förmedla att det är vanligt kaffe...men i lite roligare tappning :)


Så välkomna in till oss på Familia för en go kopp kaffe!


Nu lämnar vi jobbet och konstatera att det doftar ljuvligt i från köket. Martin har lagat något gott så nu efter en lång dag på jobb ska det bli skönt med god mat och ett glas vin!

Ha en underbar fortsatt dag i detta soliga väder!
Kram Ulrika


RSS 2.0