som att fylla år...

ja, i helgen var mormor och Cajsa här och passade Thedore då både jag och Martin jobbade. Och det är så kul med besök speciellt när man vaknar och får en massa massa paket av Cajsa!! Världens snällaste kompis!! Tröjan på bilden, ett par shorts, en bok och en telefon var det...så nu är biltröjan favoriten! Tack snälla Cajsa (och Anita såklart!).



Det blev även en stor bil av mormor när de var och handlade...stege och allt hade den! Vilken luckost helg för lillekillen..nästan så man blir lite avundsjuk...:) hehe

 C



Familjebild!


Nu pågår packningen för fullt och det är inte många dagar kvar tills vi anländer till Rhodos...Tror hela familjen längtar väldigt mycket efter lite semester...Även om vi två äldre börjar fundera på hur flygresan ska gå....det är inte många sekunder Theodore sitter stilla i vanliga fall...och speciellt inte i ett knä..men det är inte riktigt min och Martins grej att ligga och fundera på det utan det blir som det blir...vi har utrustat oss med kex, kex, kex, russin, lite nya leksaker, film och lite annat skoj så vi kommer vara väl förberedda..hehe...Och jag är helt övertygad om att han inte är den ende 2 åringen på flyget :)

Men vi hinner nog ses här på bloggen någon gång till innan vi åker så tills dess säger vi: Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0