Stanna snälla sol stanna!


Vad händer här då? jo vi är hemma med en sjuk Theodore igen. Känns som jag skrivit det ett antal gånger nu men så är fallet. Feber igår igen men det känns ändå skönt då han idag verkar vara feberfri vilket betyder dagis imorgon! Ska man hitta lite fler positiva saker med dagen så är det ett helt underbart väder ute! Försökte få med Theo ut på förmiddagen men han vägrade...och eftersom det är han som är sjuk så får han bestämma idag. Dock har altandörren stått öppen hela dagen så vi får frisk luft samtidigt som vi vädrar ut feberpacillerna. :)

Själv får jag njuta av att titta ut på det fina vädret och när man börjar göra det upptäcker man snabbt att det hade varit roligare att titta ut om fönstrerna varit rena...så nu har vi tvättat några invändigt och det blev så mycket roligare. :)  Testade idag att torka med tidningspapper, vilket jag inte gjort tidigare, och det blev kalas bra så nu blir det nog resten av fönstrerna i eftermiddag.


Underbar utsikt över dammen speciellt med ett rent fönster och SOL! 
Nu kan man inte annat än att längta efter att träden, grästmattan och häcken blir gröna! 



Så medans Theo sover eftermiddag så blir det nog till att sätta sig och ta en kopp te och lyssna på skiva nr 4 med Winnerbäck. Konstaterade nämligen på morgonen att det var alldeles förlängesedan Winnerbäcks skivor snurrade så nu kör vi en Lasse dag från morgon till kväll. Underbart!



Ha en fortsatt trevlig dag i SoLeN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0