Vilken underbar semestervecka

Det har helt klart varit en underbar semestervecka med en massa skojiga saker.

En dag på Liseberg med mamma, pappa och Farmor var såklart hur kul som helst!





Hela detta Lisebergsbesöket gick till att åka tummeliten, farfarsbilar, båtarna osv men jag passade på att ta en timmers paus ifrån småkarusellerna för att testa på den nya Atmos fear! 45 minuters kö utan sällskap och 3 sekunders åkning...men det var det helt klart värt! Riktigt magpirr kan jag säga. Speciellt när man är lite höjdrädd som jag. :)





Vi har även hunnit med en heldag hos Mia och Johan i Skegie i Malmö. Tack goa ni för den trevliga dagen med god mat och mycket härligt snack.


Igår firade vi nästan lite julafton då Cajsa fick sin julklapp av oss: Ett besök med Theodore på Halmstad äventyrsland! Vi kom när regnet hade slutat ösa ner och fick en trevlig dag tillsammans. Theodore trivdes som fisken i vattnen när han och Cajsa åkte karuseller på löpande band!




Kolla Cajsa och tanten i berg och dal banan :)




Efter äventyrslandet var det Kalas för Ditte! Ett år äldre blev hon och det är allltid kul när någon på Pålslyckegatan fyller för man får så mycket gott att man knappt behöver äta mer på flera dagar!

Födelsedagsbarnet längst till vänster och sedan är det systrarna Diana, My och Danielle. Jag tycker detta syskonkort blev så fint!!


Och här kommer bilder på de tre kusinerna: Theodore, David och Alexander!




Nu blir det några dagar hemma med lite soffläge, solläge och fixarläge!
Det ska ju såklart också bli 2 års kalas i helgen!

Ha en underbar helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0