Nyår 2010 i Unnaryd

Tiden går och går och nu är det en vecka sedan vi firade in det nya året uppe i Unnaryd.

I år firade vi uppe i de djupaste skogarna i Småland med Mia, Johan, Annika och Gustav. Det var Mia och Johans stuga vi blev uppbjudna till och det passade väldigt bra då mormor och morfar bara bor 3 mil där ifrån så Theo fick fira  in det nya året hos dem. Tack snälla mormor och morfar för det! Ibland är det faktiskt rätt trevligt att fira lite utan barn speciellt sådana här saker som han ändå inte bryr sig om än. Utan han fick nyårssupé hos mormor och morfar och sedan blev det en god sömn trots en massa fyverkerier precis utanför. Sover man gott så gör man!

I Unnaryd somnade vi dock inte lika tidigt. Vi träffades redan vid lunch och det blev en härlig eftermiddag med korvgrillning och tillhörande dricka som värmde både kroppen och knoppen. Underbart väder 5 grader, vindstilla och sol.

 



Vi hade delat upp de olika maträtterna och vi hade förrätten.
Räksoppa blev det och den var otroligt god!
Martin är verkligen jätteduktig på att laga mat...jag la på dillen så min medverkan var inte så stor.


Det blev bara bild på första rätten...sedan glömdes det bort..men till varmrätt bjöds det på rödvinsmarinerad oxfile, potatiskaka, olivsås och till dessert cheescake med varma hallon och blåbär. Allt var verkligen jättegott så tack alla för en trevlig nyårsmiddag!

Nyårsfina



Tolvslaget kom som vanligt väldigt snabbt och det var inte jätte inspirerande att gå ut när vädret hade ändrat sig totalt! Regn, orkan, halt osv...Men ut kom vi en liten stund för att skåla och önska gott nytt år.



även om en viss Martin höll på att halka in det nya året...


Tack säger vi till Mia, Johan, Annika och Gustav för detta nyår.
Vi hade det jättetrevligt!

Gott nytt 2011 hälsar vi alla vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0