Äntligen Stjärnfall

Då va det klart, Theodores rum har ändrats och ändrats lite till och från men nu är väggarna färdiga och jag lovar efter dagens slit så byts inte dessa ut förrens han själv är så stor så han kan byta dem...(och betala)!  :)

Vi inhandlade dessa för ca 2 månader sen och sedan har de legat i garderoben och ropat efter tid och vilja. Så idag tog vi tag i det och efter några timmar med lite fula ord, svett och kanske till och med någon liten tår på kinden så är de uppe! Vi blev nöjda och när huvudpersonen för rummet vaknade och kom in i rummet utbrast han med: FIIIINNNT! Så vi tar det som att han va nöjd :)
 

Två väggar är med stjärnor och de andra två är fortfarande vita.



Måste också bara lägga in en bild på hur festfin han va går när vi va på väg in till grannarna Gun och Krister på middag. Han tyckte att han va så fin när han fick visa upp sin tofs och den nya traktortröjan :)

Och vilken god mat vi fick! Höstgrytan till varmrätt va helt fantastisk och efterrätten som va peppakaka med glass är något som ska göras flitigt fram till jul...kanske ska fixa två till ikväll...
Man tinar upp vanlig glass och sedan lägger man det i en pappakaksform med en peppakaka ovanför och en under och sedan bort med formen och i ni frysen igen. Enkelt och Gott!


Ha en trevlig söndagskväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0