Överraskningsweekend!


Ja, oj vilken trevlig helg vi har haft det uppe i Göteborg!
Martin hade fixat en överraskningshelg då det enda jag visst var att vi skulle till Göteborg. På vägen upp stannde vi visst till hos farmor Inger och där fick sedan Theodore stanna för att fira helg! Barnfri helg blev det för oss andra två. Tack snälla farmor för hjälpen. Väl uppe i götet blev det först en härlig men lite underlig thaimassage och bodyskrubbing för oss båda. Tur att man inte hade lagt ner tid på att sola innan kan man ju säga. :) Det blev en perfekt början på helgen speciellt eftersom lördagen sedan bjöd på mycket gående och bärande för de stackars kropparna. Ca 7 timmar shopping gav resultatet på en heldel påsar...(min och Theos påshög..:))


Det blev såklart lite utvilning och mycket sömn också för att verkligen njuta av att vara barnfria :)

Gothias "utomhus hiss" kunde inte visa sin bästa sida denna helg då det regnade mest hela tiden och Liseberg i bakgrunden var ju såklart stängt för säsongen. Men väl uppe på våning 21, som vi bodde på, såg man långt iväg trots en massa regn. :)


På lördagen var vi och åt på en fantastiskt restaurang. Dinner 22! Gå gärna dit om ni är där och vill äta något gott. Jag kan rekommendera lingonglassen...:) så jäklans god!

En lyckad helg gick mot sitt slut väldigt fort och vi hämtade upp lille skutten hos farmor igen. Hans leende i dörren gjorde så man smälte och jag tror inte man får uppleva sådan miner om man inte lämnar bort de små godingarna ibland. Så nu är vi alla 3 utvilade och redo för en nya vecka igen....funderar lite på om farmor är lika redo...hehe...tur att hon har lite semester snart...:)


Väl hemma blev det modevisning från lilla charmtrollet.

Ny overall. 3:e gången gilt kan man säga. Nu har han en i storlek 92 som är alldeles för stor, en i 86 som är stor och nu till sist blev det perfekt. Storlek 80!! Måste vara något konstigt med just ytterkläder...helt plötsligt ska man gå ner 2 storlekar. Man borde ju gå upp för att få plats med lite varmare kläder under...humm..konstigt..men nu har han en som passar kalas bra. :)
 
In action. Grovstickad tröja med machesterbyxor!


resten av kläderna får ni se när vi ses!

Tack älskade Martin för en underbar överraskning och helg!
I LoOOove YoU!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0