Tripp till mormor och morfar!

Hej!
Söndagen är här och det är dags att sammanfatta veckan som gått. :) Det blir ju lite så nu är vi inte är så jätte flitiga på att blogga.

Theodore och Martin har varit hemma i Bredaryd en runda. Semester för pappa Martin och massa bus med mormor, morfar och moster för Theo.

Theo visar morfar hur man ska städ. Eller är det tvärtom? 

Även i Bredaryd finns det små stolar att sitta och äta vällingen i. Mys Mys!


När de var så nära Taberg blev det såklart en tripp upp till kompisarna Jörgen och Hugo en dag också!
Tack för fikan!



Vad hände mer där uppe i skogarna då? Jo, det blev såklart en fika hos gammelfarmor Greta. Theo var där och visade upp sin fina tröja som han fått av henne tidigare. Att sticka (humm.... virka kanske det heter) en sådan fin tröja när man är 91 år...det är riktigt imponerande! Världens bästa gammelfarmor!! 


Sedan blev det ju även fika hos Nettan,Janne och Erik och lite bus med Cajsa. Så killarna hann med mycket där uppe och det var antagligen en trött mormor, som igentligen skulle vila upp sig på sitt höstlov, som vinkade av killarna på torsdagen och här hemma väntade en mamma med mycket längtan....Jag hade jobbat rätt mycket så även om de varit hemma hade jag inte hunnit träffa dem så mycket men det var såklart jätte mysigt när de kom hem!!

Så det firade vi med en FIKA!


Grannarna Tobias och Anna kom in på en fika på eftermiddagen men Theo kunde inte vänta utan klättrade upp och tog för sig vad han vill ha en stund innan de kom.  Men det blev såklart stopp av detta bus efter kortknäppningen.. :)
På onsdag är Anna och Tobias beräknade så det ska bli spännande att se om den lille killen verkligen kommer komma då eller om han tycker det är mysigt i magen och väntar några dagar till...enlig Anna själv trodde hon 1-2 veckor eller något sådant..:)


Efter all fika tog jag och Martin tag i tapetuppsättningen i sovrummet. Vi fick ju lite blodad tand efter tapeterna i vardagsrummet så vi beställde även till sovrummet. Och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Och oj vad kul det är. Vi brukar säga att vi båda har tummen mitt i handen men jag börja faktiskt på riktigt fundera på om det är så att både jag och Martin är lite händiga trots allt..Hehe. För det blev faktiskt bra. Nu väntar vi bara på att få upp den nya skjutdörrsgarderoben också och sedan kommer det bilder. :)

Ha en fortsatt bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0