snön faller fortfarande....

Vilken fin dag det är idag!

Det hinns med mycket sådana dagar....Lite fix på Theos rum. Vi har sålt den gamle tjocke tv:n och köpt en lite mindre som man kan sätta upp på väggen. Väldigt praktiskt! Och nu har Theo ett dubbelt så stort rum känns det som....inte riktigt men massa mer yta iallafall.

Allt hände under tiden Theo sov så när han kom in hade vi flyttat runt möbler, fixat och donat på hans rum men han blev väldigt glad när han såg den nya tv:n och alla grejer. Helt plötsligt var alla leksaker roliga igen eftersom de bytt plats...underligt..:) Kanske räcker det att mormor/morfar/farmor kommer och möblera om lite i julklapp istället för att köpa massa annat som står på önskelistan...verkar ju gå lika bra med de gamla leksakerna om de bara byter plats ibland. :)

Stolarna är uppställde i biosittning så nu får vi bjuda hit Emelie snart på lite filmtajm!


Lite bus ute i snön blev ju ett måste denna förmiddag! Synd bara att den lille snögubben inte förstår att man MÅSTE ha vantar på sig i 2- grader! Men vi hann iallafall bygga en snölykta, åka pulka och springa runt i snön innan fingrarna behövde värme inne. :)


Årets första julbak! Och det bästa är att klockan just nu är 14:51..vilket betyde att det är hög tid för FIKA!



Ha en fortsatt bra dag alla där ute i snöyret!

Snöbollskramar från oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0