Vilken rolig helg!

Roliga helgen...

Helgen har varit full med aktiviteter och det har varit allt ifrån valborgsfest till gräsklippning så nu när måndagen smyger sig på är man allt lite trött....

Helgen började med valborgsmässoafton som vi tillbringade hos Lotta med familj här i Utvälinge. Perfekt när man kan gå hem och slipper packa in i bil osv för att ta sig hem..Det blev en jätte lyckad fest med alla de mammor jag umgås med här ibyn och deras familjer! Blev kanske lite för mycket vin dock eftersom jag mådde rätt dåligt när jag vaknade på lördagen..hehehe...Men det tyder ju bara på att vi hade det riktigt kul!

Lilla Emelie är så söt...:)  Majbrasan blev det en runda till också såklart!


Tack Lotta för en trevlig fest!


Mammaligan i byn! Eva, Jag, Sara och Lotta!


Efter en härlig fredagsfest tog vi bilen upp till Halmstad på lördagen för att äntligen får träffa den lille nya kusin som anländt till familjen! Och oj så liten han är..man kan inte förstå att de är så små. Även fast att han är en vecka gammal nu så är han fortfarande mindre än vad Theo var när han föddes...så det är ju inte konstigt att man tycker att han är sååå liten...
Nu kanske ni som läser tycker det vore roligare att få en bild på de tre kusinpojkarna men det blir det inte utan det blev bara bilder på mig och den lille. Jag blev helt såld på honom och hade honom i famnen typ från vi kom tills vi åkte..Lite ego kanske..men han är såå go! Nästa gång blir det bilder på kusinkillarna! Hehehe




Efter några timmar hos familjen Johansson/Rasmusson fortsatte vi ut till Alice med familj ute i Ringenäs. Det var längesedan vi sågs så de blev en jätte trevlig kväll med massa god mat och mycket bus! Vi måste helt klart ses snart igen för vi måste ju följa både magen som växer och huset som bara blir klarare och klarare..:)

Theo och Alice lekte jätte bra ihop och höll igång hela kvällen!


Theo försökte leka lite med Tiger också men han var inte så intresserad. :( han hade fullt upp med sin present som han fått av oss.



Under helgen hann vi även träffa farmor Inger och Theo fick en vårpresent som han verkligen uppskattade!
En bobby car som han än sålänge bara sitter på men det kommer inte dröja länge innan han kan ta sig framåt med den. :)
 


Efter en helg med många utflykter och besök blev det en lugn trädgårdssöndag med gräsklippning, rensning av ogräs och annat fixning och doning. På kvällen blev det grillning med grannarna Tobias och Anna vilket var väldigt trevligt!

Martin tar en välförtjänt pause i solen.


Helgen har varit hur rolig som helst så nu blir det en lugn vecka innan det är dags för mig att åka iväg på en härlig och efterlängtad tjejhelg! 

Ha en fortsatt bra måndag! 

Kram kram



 


Kommentarer
Postat av: Lisa

hej hej!!

Ni verkar ha haft det fullt upp i helgen. Roligt!!

Här har det vart ganska lugnt.Lite trädgårdsarbete. Kul att se att Theo växer och utvecklas. Härligt med en långhelg. Det är alltid lika uppskattat när de är lediga en extra dag. Ha en bra vecka och hälsa familjen.

Kram Lisa

2010-05-03 @ 20:44:45
URL: http://livsnutarna.blogg.se/
Postat av: Matilda

Det var verkligen kul att träffa er och se hur Theo

vuxit. Vilka fina bilder du lagt in!

Japp, vi får se till att ses snart igen.

Ha en underbar helg i Göteborg!

Kram Matilda m familj

2010-05-03 @ 23:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0