Långhelg

Långhelg med mormor, moster, farmor, fotboll, kusiner, kompisar och ett glas vin :)

Helgen har varit lång och det gillar vi! Under långa helger hinner vi med en massa saker. I fredags kom mormor och moster på besök och det är alltid roligt. Speciellt för Theodore för då får han 200 % uppmärksamhet. :)
Efter massa mormor och moster tid åkte vi upp till Halmstad för att få lite farmor tid. :) Jag och svärmor gick på fotboll, HBK-DIF. Det blev en väldigt trevlig tillställning om man bortse ifrån resultatet. (vilket jag kan göra denna gång)...Kvällen tillbringade vi på restaurang Verona. En mysig restaurang och ett perfekt ställe att gå till om man har en liten skrutt på 10 månader med sig :) 

[Mormor och Theo]


[Theo och farmor på Verona]


Vi hann sedan även med att träffa Hugo, Lisa och Jörgen en sväng innan de åkte vidare hem till Jönköping efter deras helg i Halmstad. Hugo och Theodore lekte lite grann och det är så kul att se dem växa. Sist vi träffades kröp Hugo lite grann och Theo satt som en sten på marken. Igår kröp båda runt och att sitta stilla finns inte längre med på kartan... Nästa gång vi ses kanske de börjat ta något steg själva. :) Spännanade!!

[Buskompisarna]


Efter bus med Hugo åkte vi upp till familjen Johansson/Rasmusson. Theodore var rätt trött så det passade perfekt att sitta och titta på kusin David som däremot hade mycket energi i benen! Full rulle :) Precis som det ska vara när man är 3 år! Söta lillkusinen Alexander 3 veckor var däremot lite lugnare. Eller mycket lugnare han låg i sin sackosäck och sov så gott.....Gullungen!

Söndagen avslutades sedan med att bara ta det lugnt i soffan hemma i Utvälinge. Precis  som en söndag ska vara. Lugn och skön!

Men nu är veckan igång igen och imorgon är det BVC besök och jag är väldigt nyfiken på vad Theo väger och hur lång han är på sin 10 månaders dag!

[bild ifrån babycaféets avslutning med korvgrillning förra veckan. Theo mumsar korvbröd]


Ha en jätte bra dag!
Kram kram

(om ni undrar varför det inte kommer upp fler bilder så är det för att det inte går att ladda upp :() 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0