Helgen i Göteborg...

Tjejhelg!


Jag och Madde tog en sväng till Göteborg för att umgås och bara ha en "tänka på oss själva helg"! Helgen blev hur lyckad som helst. Massvis med shopping och sedan en runda ut i Göteborgs nattliv blev en härlig helg! Söndagen tillbringade vi på Liseberg för att "få lite frisk luft" för att sedan sätta oss i bilen och konstatera att helgen gick alldeles för fort...Det borde vara lag på att man ska åka iväg med sina vänner någon gång om året...så detta måste vi göra om och då kanske fler vänner följer med...

Goa vännerna!
 

Iphonen fick såklart följa med på resan också....hehe


Utsikten över Liseberg ifrån hotellet!
Otroligt vackert på natten när alla lamporna lyser lång väg.


Det blev förfest på hotellrummet med lite vin och mycket skratt!! (även om jag ser rätt sammanbiten ut på denna bild...)


Efter några glas vin på rummet blev det en runda till utestället Push i Göteborg. Ett ställe att rekomendera. Bra musik, snygg inredning och trevliga människor.

Nyinköpt klänning..satt som en smäck!

Efter en go frukost på söndagen blev det Lisberg..här står Madde framför hotellet som vi bodde på. (det högra tornet :))


Efter två nätter borta var det såklart jätte mysigt att komma hem till sina pojkar. Pojkarna hade haft fullt upp så jag tror inte de hade hunnit sakna mig...och precis som för mig gick helgen otroligt fort så det kändes som att jag precis åkt när jag kom hem...Men som man säger borta bra men hemma bäst!!

Tack Madde för en behövlig och urskön tjejhelg!
Ska vi boka in en helg i höst redan nu kanske?!?! hehe

Ha en fortsatt bra dag!


Kommentarer
Postat av: Madde

Tack själv babe!

självklart ska vi boka in en helg i höst med! det här måste upprepas många gånger :D

kram

2010-05-14 @ 08:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0