Lång, tung men trevlig eftermiddagspromenad!

Skitigt!

Ja, det kan man lungt kalla det, skitigt alltså. Jag och Sara tog med oss våra små charmtroll ut på en härligt skogspromenad tidigare i dag på eftermiddagen. Vi skulle bara gå till "utot" en plats där vi brukar vända och gå hem, men idag vände vi aldrig, utan tog en extra sväng på 1 mil förbi ICA inne i Ängelholm. hehe. Och det var ingen torr stig vi gick på utan mer ett gyttjebad till väg. Så nu sitter jag här med träningsvärk i benen efter 3 timmars powerwalk i terräng!
Trevligt var det iallafall och även om vi går i tre timmar blir det aldrig tyst utan vi har alltid något att prata om och det känns verkligen härligt. Sedan behövde vi idag aldrig fundera på om vi skulle ta en bulle till fikat, för fika hann vi inte med idag, utan det blev en lång promenad istället! Perfekt när vi nu båda två försöker hålla igen med sötsakerna.

Kameran kom tyvärr inte med på promenaden, annars hade vi nog kunnat fånga många roliga bilder i leran, men här kommer en fin bild på Theos lilla lerhög till vagn, när vi kom hem!



Väl inne visade det sig att de små fossingarna hade blivit lite kalla så då blev det att sätta på sig de goa fårskinnstofflorna!



Sedan blev det såklart lite mellanmål och bus i matstolen innan det var dags för att fixa lite mat tills pappan i huset kom hem.



Några timmar senare:

Nu är det kvällen och Theo sover sedan någon timme tillbaka och just i skrivandes stund så sover faktiskt min andre lille älskling också. Rätt gott också verkar det som eftersom han inte vaknade av blixten. :)



Nu är det nog bäst att precis om resten av familjen gå och lägga sig för imorgon är det dags för babycafé och helst ska jag stiga upp och springa på morgonen också men efter promenaden idag så kanske det räcker med lite magövningar istället. Vi får se hur det ser ut imorgon kl 07.00....antagligen sover jag vidare och "glömmer bort" vad som ska göras på onsdagsmorgornarna.  

Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0