Äntligen nya dörrar.


Idag kom byggarna som ska byta våra trasiga dörrar efter inbrottsförsöket i höstas. Känns väldigt bra att få detta fixat innan vi packar väskorna till Lanzarote. Sen ska det bli kul att äntligen kunna använda alla dörrar på huset, efter inbrottet har en dörr varit oöppningsbar, humm, kan man skriva så? jaja, ni fattar förhoppningsvis vad jag menar. Altandörren ska även den bli hel och fin samt att det kommer vara ett ännu bättre lås på denna dörr än på den tidigare dörren, så det blir ju kalas bra!
Så idag blir det inte så mycket annat gjort än att ta hand om byggkillarna :), en lång promenad framåt eftermiddagen blir det såklart ändå, för då kommer solen som jag har beställt. För just nu är det så molnigt och tråkigt väder att man skulle kunna spy på det..men det gör man ju inte, utan sitter istället inne och njuter av en kopp varm te. (och kika lite på killarna som kämpar med altandörren) Oja, nu tror ni säkert att jag sitter här och njuter, 2 byggkillar i vardagsrummet, men icke. En är antagligen runt 18 och den andre är nog 40 så det sket sig. Sitter mest och njuter av att jag slipper stå där ute i 4 minus och jobba. Inte avundsjuk ett dugg, utan bara väldigt glad att dörrarna kommer på plats!
Imorgon börja babycafeét i Välinge igen så då blir det full rulle. Kul! Och på torsdag är det dags för 6 månadskontroll, lite nervöst då Theo fortfarande inte är så sugen på att åla, krypa eller förflytta sig över huvudtaget. Men han kan ju sitta! Sitter som en liten kung ju! Och man kan ju inte vara bäst på allt, så det går säkert hur bra som helst. 
Sen på torsdag blir det fika med Louise, Lukas, Sara och Emelie. Så året är igång igen med sina fullpackade veckor, inte konstigt att tiden går sååå fort!

Ha en fortsatt bra dag, nu ska jag fixa lite kaffe till byggarna.


Snyggingen med sin tuffa tröja som han fick av tomten i Halmstad!


Smile :)


Sketgo!



Då är det dags att få nya dörrar efter inbrottet!


Kommentarer
Postat av: sara

Hej på er! Angånde krypa, åla m.m.. Sigge är 8 mån och puttar bara sig bakåt med händerna.. han gör inte många ansatser att krypa. Så ni behöver inte oroa er =) Ha det så skönt på lanzarote! Kram!

2010-01-12 @ 13:39:24
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0