Tutte...


Visst barn lär sig att prata tidigt, vissa lär sig snabbare att gå, vissa är tidiga med torr blöja osv...

Vårt lille charmtroll är inte så tidig med att prata. Utan det är knappt att man förstår när han säger mamamamam, papapappaaaa...och man vet inte riktigt om han själv vet skillnad på orden. Men nu den senaste veckan har två ord äntligen dykt upp som vi lätt kan tyda! Tutte tutte tutte....och snutte snutte snutte...hehe...Han älskar sin tutte och snuttarna...så nu kommer vårt stora föräldraruppdag in...Inte blir beroende av tutten och snutten utan den är till för tröst och mys....Inte alltid så lätt  men dock så viktigt. 
Vi gömmer dessa älsklingar på olika sätt men han hittar dem direkt ändå och står sedan och pekar på bänken, tomma vasar, skåp, lådor osv där vi gömt dem för att han inte ska veta var dem är....Tutte...snutte...tutte...snutte...

Han är för go han....

 

Något som Theo dock är riktigt bra på är att äta. Han äter allt själv och det är inte ofta han missar munnen med skeden utan tar man bara tallriken innan han tröttnat eller är proppmätt så är bordet lika fint som innan han satte sig....Nått ska man ju vara extra bra på och Theo har satsat på maten! :) Ett bra val enligt mig!

Lördagsmys och då bjuds det på pannkakor!



FredagsSkål med pappa!
Något som kompisen Emelie lär Theo.
(Lite oroväckande kanske att Theo skålar med öl och pappa med julmust..:) men ni kan vara lugna ölen är tom och ligger redan i  pappas mage)



Ha en skön helg alla!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0