Storhandling!

Gekås!



Det går inte att ljuga utan jag måste erkänna att jag tycker det är sååå kul att åka till gekås då och då. Visst det blir en massa pengar men samtidigt har man mycket med sig hem och det blir en trevlig utflykt.
Igår tog jag och Martin med oss Theodore och det gick hur bra som helst. Annars är det såklart rätt skönt att åka själva. Inga blöjor som ska bytas, inga mattider som ska passas utan bara full konsentration på handlingen. Nu gick det som sagt jätte bra igår. Ingen stress utan hyfsat lugnt.
Theodore sov en runda men satt sedan mest och kollade på alla andra som sprang runt som yra höns. Roligast var ju ändå såklart när vi kom till leksakerna. Det blev ju nästan som julafton!!! Massa roliga saker att titta på. Skillnaden var att de bara skulle tittas på....man kan ju inte köpa allt...och eftersom lådorna hemma är överfulla med leksaker blev det endast en liten hink och ett utomhus leksakståg till Theo. Oj, nu glömde jag ju den fina barnpoolen som ska pryda baksidan också i sommar....:)

Väl utanför Gekås tog vi en sväng in i Skobooden och där hade dem en massa fina skor till Theo!
Så blev det inte många leksaker så blev det desto mer skor istället. Ett par söta sandalar till sommaren och ett par stövlar nu till våren! Så nu ska han bara börja traska lite också..:)


Efter en lång dag igår somnade Theodore rätt sent. Halv tio närmare bestämt men sedan sov han tills klockan slog halv 7! Han fick nappen och somnade om igen tills klockan var 8.00! Så det blev en skönt nattsömn för oss alla 3 i hushållet! Nu hoppas vi bara att det inte bara var för en natt utan att det håller i sig några nätter till! Så att det tillslut blir en vana att sova hela natten lång för vår goe lille skrutt!

Ha en fortsatt bra dag!
Kram kram

ps..Någon liten kusin har det inte blivit än..vi väntar och väntar...


Kommentarer
Postat av: sara

Å fy vad skoj med ullared!! Dit måste jag åka till sommaren. Dom hade inte det märket på barnstol här i jkpg som ni köpte, men det blev en hamax sleepy. Tyvärr har han varit förkyld det sista så det hanns bara med att testa några gånger innan snuvan kom. Men snart dundrar vi ut i den igen =)



Vi har också haft mycket vaket på nätterna det sista. Det har lugnat sig sista veckan, men innan dess vaknade han jättelätt och ställde sig i sängen. Pust. Man blir ju knäpp utan sömn!



Ha en härlig dag!!

2010-04-21 @ 09:12:01
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0