Lördag med massvis av shopping

Äntligen lördagskväll framför tv:in! Idag har det varit shopping,shopping och ännu mer shopping så nu är vi alla väldigt trötta! Mormor Birgitta kom igårkväll för att hälsa på. Så idag blev det Familia för hela slanten där det skulle handlas kläder åt mormor till Theo´s dop. Det blev ju såklart inte bara dopkläder utan även en heldel till Theo och tro det eller ej men ävan jag hittade lite roligt till mig själv också. :) 
Theo´s sockar blev nog ändå det allra bästa köpet, ett par Rögle sockar (vet inte om det va ett så bra köp, men det känns ändå bra att han blir lite Röglekille när vi bor så nära..vill inte att han ska bli mobbad i skolan men innerst inne vet vi ju alla vilket lag han har närmast hjärtat!) men de andra sockarna som va ett par halksockar va nog det bästa!! För nu sitter/står han i hoppgungan och slipper vara som bambi på hal is..Nu blir det riktiga hopp! Och det är hur kul som helst ser jag!

Nu börjar klockan närma sig kvällen och mormor har åkt hem till mörka skogarna i Småland igen. Så nu tar det nog en stund tills vi ses igen...
Men med en glad liten skrutt i hoppgungan, en härlig sambo framför tv:in med en välförtjänt öl i handen och en sovandes kisse, är det dags att ta tag i kvällsmaten...Att laga något avancerat la vi ner på vägen hem ifrån Familia, så idag blir det rostade mackor med lite ost och marmelad..Känns ändå väldigt lyxigt med framför allt väldigt enkelt!

Imorgon är det söndag och det är dags för Martin att jobba igen....så då hoppas jag och Theo på bra väder, så vi kan vara ute så mycket som möjligt i trädgården för att få lite frisk luft, det behövs verkligen efter en heldag inomhus som idag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0