Härliga Höganäs

Idag va det dags för att åka till fotografen för att ta kort till Helsingborgs dagblad. Efter en lång väntan blev det äntligen vår tur och fotografen visst verkligen hur man skulle få de små att skratta. Theo va trött och hungrig efter all väntan men väl inne vid kameran åkte leendet på och det tackvare fotografen och hans hjälpredare. Men de är ju såklart vana, för gud va många små barn det va där.
När vi satt och väntade på vår tur träffade vi på en annan mamma med sin lilla tjej, Emelie, det visade sig att dem bara bodde några hundra meter ifrån oss och att Emelie bara va en vecka yngre än Thedore! Ett roligt sammanträffande!

Efter fotografen tog vi en sväng till Höganäs. Oj, vilken by/ort/stad! Jag har faktiskt aldrig varit inne i centrum tidigare, men det va hur mysigt som helst. Små trevliga butiker med lite allt möjligt och speciellt två stycken härliga barnaffärer. För tillfället är det ju köpstopp på barnkläder för min del, då Theo måste hinna använda dem han har. Men två par strumpor köpte vi iallafall..med halkskydd och en storlek förstora..så det känns okay. Och som han hoppar i sin hoppgunga nu på dagarna så kommer alla halksockar att slitas ut snabbt!

Vi hann även med en lunch på en trevlig uteservering. För vädret va perfekt. Sol Sol sol...
Sedan blev det att åka hem för att börja med fiskgratängen som vi precis har avnjutit framför idol(som vanligt)!

Men att åka tillbaka till Höganäs kommer vi göra snart igen, för somsagt Oj vilken skön by/ort/stad eller vad man nu ska kalla det. :) bättre än jag hade kunnat ana..Hehehe





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0