Fullspäckad söndag.

Söndag, söndag vilken härlig dag vi har haft! Idag blev det en tripp till Halmstad som började hos Farmor Inger. Meningen va att Inger skulle hjälpa mig att sy Theos gardiner, men det slutade med att tyget ligger kvar där jag la det när vi kom dit. För vädret tyckte inte att vi skulle sitta inne och sy så Inger skulle fixa det en annan dag. Tack, tack säger vi!
Istället satt vi på balkongen och kollade på gamla kort. Hur mysigt som helst att se Martin när han va liten...Efter att vi hade ätit upp oss rejält på Ingers goa kakor och ännu godare bullar åkte vi vidare för att träffa Mormor Birgitta och Morfar Bo på travet.
Vi hade sätt framemot en solig travdag men när vi väl kom till travet kom även regnet, så det va ju inte så kul. Men det spelade inte så stor roll för det va ändå så trevligt att träffa familjen. Kusin Cajsa va också med och hon hade köpt massvis av fina kläder till Theo så det va roligt. :) Han fick en jätte go overall som vi hoppas vi kan använda snart, men först måste det bli några grader kallare bara.

Väl hemma igen blev det att lägga sig i soffan och ta det lugnt. Först "Ensam mamma söker" och sen en film med lite popcorn och ännu mer Inger bullar.
Imorgon blir det full rulle igen med babymassage och barnvagns race. Hur kul som helst!

Bilder ifrån dagen kommer inom kort....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0