Fika hos Birgitta, Leif och Yury!

Vilket väder det har varit idag, någon sol blev det ju inte, utan storm! Istället för att förbränna chipsen från igår med en promenad åkte vi till Viken för att hälsa på Martins arbetskompis Birgitta med familj! Theo visade sin glada sida och va nöjd och belåten under hela besöket :) Och inte konstigt på det när vi blev bjudna på en hejdundrades go äppelpaj.

Nu har det blivit kväll och Martin har precis kommit hem efter att ha kört lillebror Henke till Halmstad. Stackars lillebror, först kört av vägen med bilen uppe i Östersund och sen blev det att boka flygbiljetter för att komma hem (dyra såklart eftersom det va samma dag) Sedan går planet mellan Östersund och Sthlm sönder och allt blir försenat så han missar nästa plan mellan Sthlm och Ängelholm. Som tur va fanns det plats på ett senare plan till Ängelholm. Som om inte det vore nog så blir även detta plan försenat och är framme tillslut i Ängelholm vid 21.00. Eftersom han kört motorcykeln ner till oss när han flög upp i torsdags skulle han kört med den hem idag när han kom med planet, men i denna blåst och trött efter allt han gått igenom så beslutade jag och min kära mamma att vi kör halva vägen var så han kommer hem. Så mamma och lillasyster körde till Halmstad och jag (som istället blev Martin, snäll som han är!) körde från planet och mötte upp de andra i Halmstad.  Så nu är klockan 22.44 och de borde vara hemma och förhoppningsvis sover Henke nog väldigt gott nu för om bara några få timmar ska han upp igen och jobba.
Sicken röra! Men nu är allt återställt igen och imorgon är det måndag och dagen börja med en promenad med mammorna i byn och sen förhoppningsvis en till runda med Sara och Emelie plus lite fika såklart!




Nu är det haklapp som gäller för det dreglas hela tiden...








Kommentarer
Postat av: sara&sigge

så du har också en liten dreggelpelle =) Sigge här väljer att dreggla dagarna i ända..hoho..vi måste köpa fler haklappar! ha en fin dag! vår blir lugn efter vaccination..usch så hemskt! Det är jobbigt att se dom ha så ont =( kramkram!

2009-10-05 @ 14:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0